„Nu se pune problema.” Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan nu divorțează

„Nu se pune problema.” Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan nu divorțează
„Nu se pune problema.” Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan nu divorțează

Rareș Ciciovan și-a dorit să lămurească, după ce cu câteva săptămâni în urmă a declarant că el și Georgiana Lobonț vor divorța.

Soțul artistei a confirmat faptul că între el și aleasa inimii lui nu se pune problema de despărțire.

Citește și: „Ce o să mai plângi tu.” Ce mesaj i-a transmis Mihai Bendeac artistei Georgiana Lobonț, după zvonurile legate de divorț

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan nu divorțează

Rareș Ciciovan și Goergiana Lobonț au fost foarte vehiculați în ultima vreme, după ce bărbatul a mărturisit, în cadrul unui interviu, că va divorța de artistă.

După ce a declarant aceste lucruri, toți fanii au fost foarte uimiți, deoarece nimeni nu se aștepta la una ca asta. Acum, după ce au trecut câteva săptămâni, bărbatul a vrut să clarifice toată situația. Cei doi se postează în continuare pe rețelele de socializare și par mai fericiți ca niciodată.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

În momentul actual, bărbatul a spus că nu este vorba de nicio despărțire și își asumă în totalitate vina, având în vedere declarațiile făcute.

„S-au spus multe lucruri în ultima vreme pe acest subiect. Zvonuri peste zvonuri, care ne-au separat total lumile, cea a familiei mele, și toți ceilalți. Poate nici eu nu am fost prea inspirat când am discutat despre asta, uitând că gura lumii e slobodă.

Însă vreau să fie clar pentru toată lumea: Nu se pune în niciun caz problema de a divorța de Georgiana! M-am gândit că toate acele zvonuri vor aduce mai mult vorba despre noi. Și atunci am încercat să profit la maximum de situația creată. Cred că nici dacă aș fi scris o carte despre mariajul meu nu s-ar fi vorbit atât cât s-a dezbătut acest subiect, al divorțului meu de Georgiana, nu s-ar fi creat un asemenea interes.
Nu vorbele ne definesc, ci faptele. Întotdeauna faptele! Dacă cumva am uitat adevărul acestor vorbe, acum am avut ocazia să mi-l reamintesc!",
a mărturisit soțul Georgianei Lobonț, pentru playtech.ro.

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan nu divorțează
Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan nu divorțează[Sursa foto: Instagram]

Ce a anunțat Rareș Ciciovan, în urmă cu câteva săptămâni

În cadrul unui interviu, în urmă cu câteva săptămâni, Rareș Ciciovan a menționat că între el și partenera sa de viață o vor lua pe drumuri separate și că este momentul ca fiecare să aibă parte de un nou început.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

 „Nu am înaintat actele de divorț, le-am făcut extra pentru că am și eu prieteni în România.

S-a terminat, cu asta am spus tot, un nou început pentru fiecare. Impulsul de moment e de ani de zile, nu poate fi impuls de moment, impulsul de moment nu se referă la ce s-a întâmplat astăzi. Să nu mă înțelegeți greșit, s-a terminat, e simplu. Și la mine par afaceri foarte bune, una e să pară, alta e să fie. Nu știu, să o sunați și pe ea, să vă răspundă, nu știu.
Nu are ce să zică ea urât rău despre mine, că ce?(...) Am făcut doi copii, sunt frumoși, deștepți, seamănă cu mine, ce să zică. Acum cinci ani poate era posibilă treaba asta (n.r. să se împace) dar acum astăzi e gata, orice început are și un final. Chiar dacă doi oameni fac copii, poate acei oameni nu sunt ok, poate unul merge în sus, altul în jos și e o diferență."
, spunea Rareș Ciciovan atunci, pentru spynews.

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan nu divorțează
Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan nu divorțează[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Sunt atât de obosită.” Georgiana Lobonț, despre ce s-a întâmplat în Maldive



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„El mă înșela pe banii mei.” Gabriela Cristea, declarații surprinzătoare despre fostul său soț, Marcel Toader

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies