Nu stiai asta! Uite ce utlizari cosmetice are sarea!

Nu stiai asta! Uite ce utlizari cosmetice are sarea!
Nu stiai asta! Uite ce utlizari cosmetice are sarea!

Este un produs ieftin si la indemana oricui, dar nimeni nu a stiut pana acum cate beneficii cosmetice are sarea. Ai putea sa nu mai investesti foarte multi bani in produse scumpe si sa te "tratezi" cu sare.

Uite o lista cu intrebunitarile cosmetice ale sarii.

Masca pentru pielea sensibila-
Are proprietati anti-inflamatorii care calmeaza iritatiile pielii si o calmeaza. Pastreaza pielea hidratata si te scapa de excesul de sebum.

Pentru a obtine o masca, amesteca doua linguri de sare cu patru linguri de miere si aplica pe ten si lasa-l asa timp de 10-15 minute. Apoi sterge cu un prosop de baie umed si cald si lasa-l 30 de secunde, apoi curata foarte bine tenul.



Body scrub- Sarea este un exfoliant natural bland cu pielea. Amesteca un sfert de cana cu sare cu jumatate de cana de ulei de masline si aplica amestecul in timp ce faci dush folosind miscari circulare

Tratament anti matreata-
Exfoliaza scalpul si stimuleaza circulatia sangelui.

Tratament pentru albirea dintilor- alaturi de bicarbonatul de sodiu te ajuta sa iti albesti dintii si sa scapi de pete.
Amesteca o lingurita de sare cu doua lingurite de bicarbonat de sodiu si spala-te pe dinti.

Apa de gura- sarea actioneaza ca un dezinfectant reusind sa ucida bacteriile si respiratia urat mirositoare. Se amesteca jumatate de lingurita de sare cu jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu cu un sfert de ceasca de apa. Se dizolva amestecul, apoi se foloseste ca oricare alta apa de gura.


Tratament pentru unghii- e de ajuns sa amesteci o lingurita de sare, una de bicarbonat de sodiu, o lingurita de zeama de lamaie si jumatate de ceasca de apa calda. Imnoaie-ti unghiile in acest amestec timp de 10 minute si apoi clateste.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies