Nu stiai ca un simplu carbune medicinal poate face asta!

Nu stiai ca un simplu carbune medicinal poate face asta!
Nu stiai ca un simplu carbune medicinal poate face asta!

Despre carbunele medicinal se poate spune pe scurt ca este un medicament cu un pret acesibil, care indeparteaza probleme frecvente.

Calmeaza crizele de gastrita
Carbunele medicinal absoarbe acidul gastric din stomac si duce astfel la calmarea crizelor de gastrita. In acest caz, carbunele medicinal poate fi luat atat preventiv, cat si atunci cand simti ca incepe o criza de gastrita. Il poti lua sub forma de pastila sau pulbere, dizolvata intr-un pahar cu apa.

Alunga halena

Daca ai probleme cu respiratia urat mirositoare cauzata de alimentele care au fermentat in stomac, un carbune medicinal poate salva situatia.

Atunci cand simti ca respiratia ta are un miros greu, inghite o pastila de carbune medicinal cu un pahar cu apa, iar in aproximativ 15 minute vei scapa de problema.
De asemenea, o alta metoda la indemana pentru indepartarea halenei este urmatoarea: umezeste-ti degetele, inmoaie-le in pulbere de carbune si maseaza-ti limba si obrajii cu aceasta. Efectul va fi imediat.

Previne si combate flatulenta
Desi gazele sunt un lucru normal si necesar, exista si cazuri cand acestea apar foarte des si sunt greu de controlat, creand momente extrem de jenante.
Pentru a preveni flatulenta in exces poti lua preventiv un carbune medicinal inainte sau dupa o masa in care consumi alimente cum ar fi fasole, mazare, soia, linte, ceapa, varza, mere, prune uscate, nuci sau stafide.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Sursa



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies