“Nu știam cum arată un atac de panică, până in acel moment, pana l-am trăit pe propria piele, din păcate.” Irisha a ajuns pe mâinile medicilor

“Nu știam cum arată un atac de panică, până in acel moment, pana l-am trăit pe propria piele, din păcate.” Irisha a ajuns pe mâinile medicilor
“Nu știam cum arată un atac de panică, până in acel moment, pana l-am trăit pe propria piele, din păcate.” Irisha a ajuns pe mâinile medicilor

Irisha este o cunoscută artista, model si vedeta de televiziune, in vârstă de 35 de ani. Șatena a cunoscut succesul atât in România cat si in Republica Moldova.

Ultimul show emblematic la care a participat a fost Bravo, ai stil! difuzat de postul Kanal D.  In ultimul mesaj publicat pe rețelele de socializare, a strâns sute de mesaje, in care oamenii ii urau multa sănătate.

Ce i s-a întâmplat Irishei in propria casa

Citește și: Cine este Irisha. ”Am putut să-mi mai fac o relație după doi ani și ceva. Mi-a fost frică pentru noul bărbat din viața mea, dar s-a descurcat.”

“Nu știam cum arată un atac de panica, până in acel moment, pana l am trăit pe propria piele, din păcate.”[Sursa foto: Instagram]

 

Vedeta a povestit cu lux de amănunte cum a căzut si s-a lovit la cap, exact in zona creierului mic. Nesocotind, de fapt, cum este lovitura, Irisha a văzut ca rana avea foarte mult sânge. Din nefericire, a avut inclusiv un atac de panica si a reușit sa sune la 112. După ce a făcut o serie de investigații doctorii i-au dat spus ca acea lovitura ii putea fi fatala. 

Ce mesaj a lăsat Irisha pe Instagram

“Nu știam cum arată un atac de panica, până in acel moment, pana l am trăit pe propria piele, din păcate.”[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

“-Ați fost foarte norocoasa”- zise domnul doctor! Asa simt și eu.

In urma cu câteva zile credeam că sunt invincibila și atotputernica când Dumnezeu, viața, universul mi-a dat o lecție uriașă.

Ridicându-mă de pe canapea și pornind spre Bucătărie, m-am împiedicat de covor și am căzut cu capul de marginea unui scaun din lemn dur și destul de ascuțit, in zona creierului mic.

Am zis ca e doar o lovitura și o sa fie bine. Verificând rana mi-am dat seama ca mâna îmi e plină de sânge. In acel moment am realizat ca este mult mai grav.

Nu știam cum arată un atac de panica, până in acel moment, pana l am trăit pe propria piele, din păcate. Am chemat Smurd ul și de acolo au început investigațiile, CT, RMN și nenumărate vizite la doctor, avand dureri mari și capul amortit până in prezent. Am reușit într-un final să localizam problema care vine la pachet cu un tratament de câteva luni și cu multe restricții, dar ii mulțumesc lui Dumnezeu pentru ca mi-a dat a doua șansă.
Vorba domnului doctor: “-5 cm mai la dreapta, te loveai de colțul scaunului și putea fi o lovitura fatală”. Plang și râd in același timp.

Valul de iubire, empatie și bunătate care vine de la voi de cand v-ați dat seama ca ceva nu este in regulă, m-a emotionat de-a dreptul și nu-mi ajung cuvinte să vă mulțumesc.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mă înclin in fața voastră și mă rog ca Dumnezeu să vă aibă in grija lui mereu.

Zilele acestea am realizat că viața este o călătorie scurtă și se poate sfârși in orice moment, asa că învățați din lecția pe care am trăit-o eu și fiți Fericiți și împliniți pentru tot ce aveți și sunteți. Va iubesc, mulțumesc și respect enorm- familia mea minunata de pe online❤️ Stay safe, lots of love.”

Vedetele au inceput sa lase mesaj pe contul de Instagram al Irishei

Lora: Bine că eşti bine

Adelina Pestritu: Sanatate



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Patrick și Virginia, discuție în camera roșie. De ce crede tânăra că Patrick este supărat. „Chiar crezi că părerea mea contează în momentul acesta?”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies