Nu stii ce sa-i cumperi partenerului? Afla ce cadouri se potrivesc fiecarei zodii!

Nu stii ce sa-i cumperi partenerului? Afla ce cadouri se potrivesc fiecarei zodii!
Nu stii ce sa-i cumperi partenerului? Afla ce cadouri se potrivesc fiecarei zodii!

Daca intampini deseori probleme cand vine vorba de cumpararea unui cadou pentru partenerul tau sau pentru un membru al familiei, iata cateva sugestii potrivite pentru fiecare zodie. Te vor scoate din impas!

Berbec- Nativul acestei zodii prefera cadourile scumpe si de firma. Asadar, poti opta pentru haine, mai ales pentru cele sport, sau pentru cosmetice or un produs tehnologic inovator.

Taur
- Acest nativ va fi incantat daca va primi un cadou care reprezinta o adevarata declaratie de dragoste. Ii poti cumpara vinuri scumpe de colectie, diverse obicte artizanale sau bomboane fine belgiene.

Gemeni- Daca vrei sa multumesti un Geaman cumpara-i cadouri practice, precum o agenda, o geanta de umar, o harta turistica, o bicicleta sau o biblioteca moderna.

Va fi incantat!

Rac- Racul va fi multumit daca ii cumperi ceva ce isi dorea de foarte mult timp. Printre preferintele lui se numara vinul scump, amuletele, parfumurile si tablourile.

Leu- Daca vrei sa faci fericit un Leu, cumpara-i obiecte de decoratiuni interioare, un animal de companie sau ii poti pregati diverse surprize- o cina intr-un loc special, o excursie etc.


Fecioara
- Nativul nascut in zodia Fecioara este o fire destul de pretentioasa, asadar trebuie sa acorzi atentie cadoului pe care i-l cumperi. Nu vei da gres daca ii vei cumpara un joc de strategie, obiecte cosmetice sau un portofel.

Balanta
- Pentru o Balanta orice articol vestimentar sau accesoriu este de bun agur. Important este ca ceea ce primeste in dar sa aiba valoare si sa emane rafinament.


Scorpion- Daca trebuie sa cumperi un cadou unui Scorpion trebuie sa tii cont ca este destul de pretentios. Alege un ceas de firma, un parfum foarte scump sau un obiect personalizat.

Sagetator- Acestui nativ ii plac cadourile de care se poate bucura din plin. Daca vrei sa-l faci fericit, invita-l la munte, cumpara-i un echipament de alpinism sau obiecte vestimentare amuzante.


Capricorn
- Unui nativ nascut in zodia Capricorn ii plac foarte mult cadourile scumpe, de lux. Poti opta pentru o agenda imbracata in piele, pentru electronice de calitate sau pentru o camasa eleganta.

Varsator
- Unui Varsator ii poti cumpara diverse electronice utile- un robot de bucatarie, un aspirator, o veioza, un GPS sau un sistem Home cinema.

Pesti
- Pentru un nativ nascut in zodia Pesti poti alege obiecte de arta sau exotice.
Nici bijuteriile nu sunt o alegere gresita, asadar poti opta pentru un ceas scump.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies