”Nu știm cum să o mai ajutăm, după ce a fost internată și externată de 3 ori.” Bianca Brad trece prin clipe cumplite, după ce a aflat că mama ei are probleme de sănătate

”Nu știm cum să o mai ajutăm, după ce a fost internată și externată de 3 ori.” Bianca Brad trece prin clipe cumplite, după ce a aflat că mama ei are probleme de sănătate
”Nu știm cum să o mai ajutăm, după ce a fost internată și externată de 3 ori.” Bianca Brad trece prin clipe cumplite, după ce a aflat că mama ei are probleme de sănătate

Bianca Brad, fosta Miss România, trece prin momente extrem de dificile, după ce a aflat că mama sa se confruntă cu probleme de sănătate.

Vedeta a împărtășit cu sinceritate și emoție prin intermediul rețelelor de socializare că mama ei se simte tot mai rău în ultima perioadă și că este în căutarea unui spital unde să primească îngrijiri adecvate.

Citește și: „Păi, am fost și cumva nevoită, pentru că aveam altceva de făcut foarte important.” Bianca Brad se simte minunat, după ce a învins o boală nemiloasă

Bianca Brad trece prin clipe cumplite, după ce a aflat că mama ei are probleme de sănătate

Vedeta cerut recomandări pentru spitale sau unități medicale unde pacienții sunt tratați așa cum trebuie. Într-o lume în care sistemul medical poate fi uneori imprevizibil, Bianca își dorește ca mama ei să primească îngrijirea și atenția cuvenite, astfel încât să se recupereze.

Într-o postare emoționantă pe Instagram, Bianca a mărturisit că este în căutarea unei unități medicale care să ofere tratamentul de calitate de care mama ei are nevoie. Cu toate că a avut parte de experiențe frumoase în cariera sa și în viața personală, acum se confruntă cu o provocare care îi pune la încercare puterea și reziliența.pete sănătatea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Îmi puteți recomanda, vă rog, un spital, în care vârstnicii internați sunt tratați bine, atât din punct de vedere medical, dar mai ales uman? Unde să nu se simtă umiliți, unde să nu li se fure banii, pamperșii, produsele de igienă personală și/sau să le dispară papucii, unde să nu fie bruscați, ironizați și ignorați pentru că nu merită atenția și efortul cadrelor medicale… fie că sunt brancardieri, infirmiere, asistente sau medici… Caut pentru mama mea, căreia în ultima lună i-a fost foarte rău… încât îi este și nu știm cum să o mai ajutăm, după ce a fost

internată și externată de 3 ori, deși îi era, în continuare, rău. De aceea am decis să fac această postare, în speranța că așa vom descoperi excepția și că mama va primi îngrijirea și respectul de care are nevoie și pe care le merită, după o viață pe care a trăit-o aproape numai în slujba altora. În acest moment, prioritatea ar fi pe partea de gastroenterologie, care are însă strânsă legătură cu cardiologia.
Vă mulțumesc anticipat pentru recomandări și vă rog fără comentarii răutăcioase la adresa cadrelor medicale. Nu este cazul în acest moment, deși, sincer, mă abțin cu greu să nu spun chiar eu ce părere am despre cei care întinează această profesie extraordinară. Îi admir și îi prețuiesc din suflet pe cei cărora chiar le pasă de cei care depind de ei, pe care îi tratează cu respect și pentru care fac tot ce le stă în putință ca să le fie bine.
Cât despre ceilalți, Dumnezeu să îi ierte, să-i lumineze și să-i întoarcă pe drumul cel bun. Aveți grijă de voi”,
este mesajul postat de Bianca Brad.

Cum au reacționat cei din mediul online

Cei de acasă au fost foarte empatici cu vedeta și au simțit să îi lase diverse comentarii în care îi transmiteau doar gânduri bune.

„Off, Bianca, draga mea… Din păcate, ceea ce ai descris tu in postare nu prea găsești la noi, în România. Mama mea, în februarie, a murit în spitalul(...), secția gastroenterologie. Am un gust amar, ori de câte ori îmi aduc aminte în ce hal a fost tratată. Lipsa de umanitate a devenit atât de des întâlnită în sistemul medical, încât e strigător la cer!!!! Rar mai găsim câte un cadru medical blând, atent și super profesionist. Și când îl găsim ar trebui să îi facem o statuie. Fiindcă normalul, a devenit anormal în ziua de astăzi. De spital nici nu mai vorbesc… Mă voi ruga pentru mama ta, să fie bine!”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Draga mea Bianca Brad, nu știu exact dacă te ajută, dar soacra mea este la(...) și este impecabil. Este un centru de recuperare cu asistență medicală iar personalul este minunat, de la portar la infirmiere. Socrul meu a mai câștigat 7 luni (bune) datorită îngrijirii, profesionalismului și empatiei de aici.”

„Din păcate, am ajuns și eu pe mana medicilor...aștept să fiu programat pentru o intervenție chirurgicală...și că mă aștept la orice, aștept și sfaturi....ce și cum ca sa beneficiez de un tratament normal. Dacă am fi fost în Franța, da, aș recomanda(...), dar suntem în România ....Mă rog pentru toți vârstnicii care au nevoie de îngrijiri din partea medicilor, în România. Poate, totuși gândesc altfel decât este adevărat.”, au fost câteva dintre comentariile de la postarea Biancăi Brad.

Citește și: Bianca și Cristian Comănici, provocare de zile mari înainte de Crăciun: „Facem un brad cu lucruri ciudățele”



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cine este Adina Buzatu. „Fiind mamă tânără, Sara a crescut odată cu mine!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies