„Nu știu cine și-ar permite.” Bianca Drăgușanu își dorește daune morale de la Claudia Pătrășcanu

„Nu știu cine și-ar permite.” Bianca Drăgușanu își dorește daune morale de la Claudia Pătrășcanu
„Nu știu cine și-ar permite.” Bianca Drăgușanu își dorește daune morale de la Claudia Pătrășcanu

Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu pare că este de abia la început, iar totul a început din cauza unor declarații date de artistă, în care o acuză pe blondină de prostituție și vrăjitorie asupra fostului ei soț.

În momentul actual, Bianca Drăgușanu a dat-o în judecată pe artistă, iar daunele morale pe care își dorește să i le ceară sunt de-a dreptul uriașe.

Citește și: „Mai sunt și drăguți.” Bianca Drăgușanu, schimbare de look. Cum arată acum vedeta

Bianca Drăgușanu vrea daune morale de la Claudia Pătrășcanu

Din momentul în care Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu au pornit un întreg conflict, fosta asistentă TV a pierdut foarte mult, având în vedere viața profesională.

Blondina a fost numită în mod public prostituată, de către cântăreață, iar ca urmare a pierdut un contract de imagine cu o firmă de țigări electronice, valoarea acesteia fiind de 36.000 de euro. În momentul actual, Bianca Drăgușanu nu renunță și își dorește să îi ceară artistei daune morale, considerând că are nevoie de ajutorul unui psiholog.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Vedeta a mai adăugat că s-a săturat să lase de la ea în orice situație și că de abia așteaptă să vadă care este decizia instanței.

„Trebuie să și demonstreze. Totul se plătește, este karma fiecăruia. Și sunt curioasă de unde o să plătească. M-am săturat să tot las de la mine, am ajuns la vorba aceea «Pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești».

Aștept să văd ce va decide instanța, mai multe nu pot să spun în aceste momente ”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit Fanatik.

Bianca Drăgușanu își dorește daune morale de la Claudia Pătrășcanu
Bianca Drăgușanu își dorește daune morale de la Claudia Pătrășcanu[Sursa foto: Instagram]

Reacția Claudiei Pătrășcanu cu privire la suma de bani cerută de Bianca Drăgușanu

Artista a mărturisit că nu poate înțelege cum Bianca Drăgușanu îi poate cere o sumă atât de mare și consideră că este o formă de șantaj, deoarece sunt foarte mulți bani la mijloc.

„Nu știu cum și de unde apar aceste speculații?! Nu știu cine și ar permite să ceară această sumă (în jur de 100.000 de euro, n. red.) de la mine și pe ce considerente… mi se pare o formă de șantaj, șărlătănie”, a mărturisit cântăreața, potrivit aceleiași surse.

Bianca Drăgușanu își dorește daune morale de la Claudia Pătrășcanu
Bianca Drăgușanu își dorește daune morale de la Claudia Pătrășcanu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Niciodată nu am provocat frumusețea trucată.” Ce a spus Anda Adam, după ce a fost acuzată că își editează pozele



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Daniela Crudu, imagine emoționantă alături de partenerul său. În ce ipostaze au fost surprinși cei doi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies