”Nu știu dacă eu aș mai fi fost ceea ce sunt acum.” De ce nu își dorește Alexandra Velniciuc copii. Actrița a vorbit deschis despre alegerea făcută

”Nu știu dacă eu aș mai fi fost ceea ce sunt acum.” De ce nu își dorește Alexandra Velniciuc copii. Actrița a vorbit deschis despre alegerea făcută
”Nu știu dacă eu aș mai fi fost ceea ce sunt acum.” De ce nu își dorește Alexandra Velniciuc copii. Actrița a vorbit deschis despre alegerea făcută

Alexandra Velniciuc a discutat, în cadrul unui interviu, despre motivul pentru care nu vrea să devină mamă. Iată ce a spus vedeta!

Alexandra Velniciuc se numără printre cele mai apreciate și cunoscute actrițe de la noi din țară. Vedeta se poate lăuda cu o carieră de succes pe care a clădit-o prin multă muncă de-a lungul anilor, cât și cu o relație de peste 20 de ani alături de soțul ei, Șerban Puiu. Cu toate astea, cei doi nu au devenit părinți, însă Alexandra Velniciuc are un motiv bine întemeiat.

Iată ce a declarat actrița!

Motivul pentru care Alexandra Velniciuc nu vrea să devină mamă

De ce nu își dorește Alexandra Velniciuc copii[Sursa foto: Instagram]

Alexandra Velniciuc, în vârstă de 42 de ani, trăiește o frumoasă poveste de iubire lângă Șerban Puiu, de peste două decenii. Recent, actrița a vorbit deschis despre motivul pentru care nu își dorește să devină mamă, deși multe femei se feresc de acest subiect pentru a nu fi judecate.

Astfel, Alexandra Velniciuc a spus că adevăratul motiv pentru care nu vrea copii este faptul că perioada de acum nu este prielnică pentru un copil, deoarece în lume se întâmplă multe nenorociri.

„În epoca în care trăim, în perioada asta, da, mă felicit! Toți prietenii noștri au copii, doamne, n-aș ști să-l cresc, n-aș ști ce să-i spun, n-aș ști ce valori să-i induc, n-aș ști, pentru că tu îl crești frumos într-un creuzet al familiei tale și după aia sărăcuțul se izbește de ce e afară.

Și ce face el?! Fie neagă ce a învățat în familie, fie se luptă să înțeleagă ce i se întâmplă dincolo. Eu nu știu dacă eu aș mai fi fost așa și vorbesc foarte sincer, nu știu dacă eu aș mai fi fost ceea ce sunt acum, dacă m-aș fi născut în `95 și ar fi trebuit acum să intru în viață, nu știu! Nu e o perioadă în care să îmi pară rău că n-am copii, deloc!”,
a mărturisit Alexandra Velniciuc, pentru fresh by unica.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: “Nu are amintiri cu mine, i s-au șters toate.” De ce nu vrea fiul Mirabelei Dauer s-o cunoască pe mama sa? Artista a precizat adevăratul motiv

De ce nu își dorește Alexandra Velniciuc copii[Sursa foto: Instagram]

Alexandra Velniciuc a crescut fără prezența mamei sale

Mai mult decât atât, Alexandra Velniciuc a dezvăluit că a avut o copilărie  destul de grea, din cauza faptului că părinții acesteia au luat decizia de a se separa pentru a-și urma carierele. Cu toate că s-au iubit nespus de mult, cei doi au hotărât acest lucru pentru a reuși să facă tot ceea ce își propun.

Deși a fost o adevărată dramă pentru aceasta, Alexandra Velniciuc a învățat să devină mult mai puternică și să muncească pentru a putea să își îndeplinească dorințele, toate astea datorându-se lipsei mamei sale.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Eu îi mulțumesc că a plecat! Pentru că dacă aș fi fost un copil crescut cu mamă, tată, amândoi artiști, eu cred că eram mult mai îngâmfată, cred că aș fi considerat că totul mi se cuvine, cred că aș fi muncit mult mai puțin decât am făcut până acum. Și cred că nu m-aș fi întărit pe dinăuntru așa cum am făcut datorită plecării mamei mele. Da, îi mulțumesc!Eu sunt acum ceea ce sunt și datorită lipsei ei. Da! Spun acum un lucru care poate fi și interpretat, e foarte dur, dar să știi că suferința te face om, te face om! Sigur, ea nu trebuie provocată voit, Doamne ferește, nu zic asta, dar suferința dacă îți este dată, eu sunt un om credincios, dacă îți este dată, îți este dată ca să înveți niște lucruri și trebuie doar să ai demnitatea s-o porți cu tine. Mi-a fost foarte greu, foarte greu, monstruos de greu, dar am învățat lucruri, am învățat să mă cunosc, am învățat să mă descopăr, am învățat ce-mi place, ce nu-mi place, am învățat ce vreau, ce nu vreau, am învățat lucruri și am învățat cel mai important lucru în viață, cred că ăsta este firul meu roșu, nimic pe lumea asta nu mi se cuvine, nimic! Pentru tot trebuie să muncești și trebuie să meriți!”, a mai spus Alexandra Velniciuc.

Citește și: “Am fost supărată pe el și încă sunt, pentru că el și-a luat viața!” Marcela Fota, povestiri sfâșietoare despre moartea fratelui ei. Cumnata: “Din cauza ta s-a sinucis!”

Alexandra Velniciuc și tatăl ei[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

“Nu are amintiri cu mine, i s-au șters toate.” De ce nu vrea fiul Mirabelei Dauer s-o cunoască pe mama sa? Artista a precizat adevăratul motiv

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies