„Nu sunt de părere că în viață te poți pricepe la orice, dar eu sunt o excepție!” Oana Zăvoranu, despre colecția de haine creată de ea. De unde s-a inspirat vedeta TV

„Nu sunt de părere că în viață te poți pricepe la orice, dar eu sunt o excepție!” Oana Zăvoranu, despre colecția de haine creată de ea. De unde s-a inspirat vedeta TV
„Nu sunt de părere că în viață te poți pricepe la orice, dar eu sunt o excepție!” Oana Zăvoranu, despre colecția de haine creată de ea. De unde s-a inspirat vedeta TV

Oana Zăvoranu a vorbit despre colecția de haine pe care a creat-o.

Oana Zăvoranu, cunoscută din numeroasele emisiuni TV și serialele în care a jucat, și-a făcut curaj să își creeze propria colecție de haine, care s-a bucurat de un succes de neimaginat.

„Eu am un stil smuls, mai excentric.” De unde s-a inspirat Oana Zăvoranu pentru ținutele sale

Citește și: „10 ani aproape de relație pasională nu ți-i ia nimeni. Este încă soțul meu.” Oana Zăvoranu, lămuriri în ceea ce privește împăcarea cu Alex Ashraf! Cei doi formează din nou un cuplu!?

Oana Zăvoranu
Oana Zăvoranu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Sunt în sfârșit o femeie liberă care are de unde alege. Asta sunt eu.” Oana Zăvoranu a vorbit despre divorțul de Alex Ashraf

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Oana Zăvoranu a povestit, în cadrul unui interviu pentru XtraNightShow, despre colecția de haine creată și de unde s-a inspirat vedeta.

Aceasta a recunoscut că are un stil vestimentar mai excentric și nu preferă să poarte tocuri. 

„Eu m-am inspirat și mă inspir, cumva, din alte hăinuțe pe care le-am purtat, pentru că eu am un stil smuls, ca să zic așa, mai excentric. Niciodată nu m-am îmbrăcat cum s-a purtat. Eu am același stil dintotdeauna. Am un stil convenabil, cool, nu sunt toată ziua pe tocuri, deși sunt doamne care spun că dacă nu mergi pe tocuri te târăști.

Lăsați-mă pe mine așa târâș-târâș, Dumnezeu mi-a ajutat așa. Să dea Dumnezeu să pot să creez și încălțăminte.”, a povestit Oana Zăvoranu.

Colecția de haine a Oanei Zăvoranu, un succes neașteptat

Oana Zăvoranu
Oana Zăvoranu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Oana Zăvoranu a mai adăugat că hainele create de ea au avut un succes la care nu s-ar fi așteptat și că își dorește să realizeze și încălțăminte.

„De vreo 10 ani de zile îmi zice lumea „Măi, Oana, parfum ai făcut, păpuși ai făcut, emisiuni ai făcut, filme ai făcut, dar niște haine, pentru că ne place și nouă cum te îmbraci, nu faci?” S-au aliniat astrele, a plecat Mercur din Retrograd și am făcut o colecție de hăinuțe care s-a bucurat de un succes pe care sincer nu l-am prevăzut nici eu.

Este un început în toate. Nu sunt de părere că în viață te poți pricepe la orice, dar eu sunt o excepție .Îmi iese bine, îmi iese foarte bine. Și la gătit. Gătesc niște portocale extraordinare, roșiile îmi ies, de asemenea, foarte bine, tot, tot. Glumesc. Mă bucur că într-o perioadă grea, unde toată lumea e „Love my life”, totuși suntem bine și ne menținem bine, deoarece viața e o luptă.”,
a mai spus Oana Zăvoranu.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Te iubesc nepământean și până la ultima mea suflare” Oana Zăvoranu, mesaj neașteptat pe rețele de socializare, la scurt timp după despărțirea de Alex Ashraf!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies