„Nu sunt în categoria celor care s-au născut slabi, din păcate.”

„Nu sunt în categoria celor care s-au născut slabi, din păcate.”
„Nu sunt în categoria celor care s-au născut slabi, din păcate.”

Cum ai o silueta de invidiat, desi detii un business in domeniul produselor de cofetarie? Daciana Sarbu, secretul alegerilor echilibrate, in aceasta seara, la “40 de intrebari cu Denise Rifai”, de la 22:30, la Kanal D

Daciana Sârbu, o prezență plină de eleganță, se dezvăluie într-un interviu maraton, plin de surprize,  in aceasta seara, de la 22:30,  la “40 de intrebari cu Denise Rifai, la Kanal D.

Cu o experiență de peste 20 de ani în politică, Daciana Sarbu a ales să-și schimbe direcția in 2019 și să se dedice afacerilor. În prezent, aceasta gestionează cu succes propriul business în domeniul produselor de cofetarie. Si in ciuda faptului ca prajiturile cele mai delicioase ii sunt mereu la indemana, Daciana Sarbu are o silueta de invidiat.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

" Cred că echilibrul, cumva, ajută cel mai mult. Nu sunt în categoria celor care s-au născut slabi, din păcate. Așa că e un efort. Mai ales că, în perioada în care trebuie să fac și dezvoltăm rețete și avem degustări, se întâmplă să fie mai greu... Nu e despre slăbit.

Este despre plăcere, te simți bine și-apoi știi că o perioadă nu mai faci excese. Dar te bucuri de ceva bun", afirmă Daciana Sârbu.

Nu ratați interviul cu Daciana Sârbu de la "40 de întrebări cu Denise Rifai", difuzat  în această seara, de la ora 22:30, la Kanal D!



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies