Nu te neglija! Ingredientele perfecte pentru o seara de revigorare

Nu te neglija! Ingredientele perfecte pentru o seara de revigorare
Nu te neglija! Ingredientele perfecte pentru o seara de revigorare

Esentele naturale care au grija de tine, cand tu mai uiti de tine

Cand programul tau este foarte incarcat, pentru ca incerci sa-i ajuti si sa te ingrijesti de ceilalti, este usor sa uiti de tine. Din fericire, ai nevoie doar de cateva lucruri pentru a crea o seara care sa fie doar a ta. Iar uleiurile esentiale, aceste miracole in doze mici, te pot ajuta foarte mult. Urmeaza sfaturile de mai jos, pentru a-ti planifica o seara mult dorita.

 

1. Planifica o seara doar pentru tine

Acest lucru s-ar putea sa fie dificil, din moment ce esti atat de activa. Dar, nu uita ca trebuie sa ai grija si de tine, pentru ca tu esti cea mai importanta resursa a ta. Pentru aceasta, deschide-ti agenda si stabileste-ti o intalnire speciala cu tine. Bifeaza seara aleasa in calendar si trateaz-o ca pe orice alta prioritate.

Acorda-ti respect si nu amana evenimentul.

Daca esti casatorita si ai copii, organizeaza lucrurile astfel incat sa ramai singura pentru cateva ore. Poti vorbi cu sotul tau sa-i scoata pe copii in oras sau poti sa-i duci la bunici intr-o seara. Aprovizioneaza-te cu mici indulgente- o gustare aparte sau o carte buna, astfel incat sa te poti concentra doar pe tine insati pe tot parcursul serii.

 

2. Seteaza decorul

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Momentele perfecte de rasfat pot fi diferite pentru fiecare, dar scopul este sa creezi un mediu cat mai relaxant pentru tine. Poti incepe cu o muzica placuta, cu aprinderea unor lumanari si difuzarea uleiurilor esentiale preferate in camera.

Cele mai eficiente si populare uleiuri esentiale pentru ingrijire si relaxare sunt lavanda, musetelul, iasomia si Ylang Ylang.

Vrei sa te rasfeti cu adevarat? Cumpara in prealabil cateva cocktailuri explozive de uleiuri esentiale cu proprietati de relaxare, inducere a unei stari de bine si eliminarea stresului. Poti folosi produse de ingrijire corporala ce contin uleiuri esentiale si produse pentru masaj.

 

3. Relaxeaza-te

Dupa ce ai pregatit toate cele necesare, este momentul sa te relaxezi. Momentul tau. Alege o carte buna, o emisiune TV care te destinde sau un hobby preferat.

Selecteaza cateva uleiuri esentiale terapeutice si acorda-ti un tratament spa, in confortul casei tale. S-ar putea sa te incante bonusurile de relaxare cum ar fi mastile de fata, sarurile de baie cu uleiuri esentiale terapeutice, o carte captivanta si lotiunea de corp.

Alege sa te simti grozav din cap pana in picioare. Poti sa-ti faci singura pedichiura si astfel scapi de o vizita la salon. In plus, poti include uleiurile esentiale in sedinta ta de pedi, pentru a scapa de picioarele umflate, dureroase. Incearca, de exemplu, uleiul de bergamot.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

Uleiurile esentiale te ajuta sa te concentrezi mai bine si sa eviti stresul

Dupa o astfel de seara regeasca vei fi mai eficienta si plina de viata la birou. Iar partea buna este ca nu trebuie sa te rezumi la o singura secventa de relaxare. Mergi mai departe si acorda-ti mici tratamente pe parcursul unei zile, pentru a te concentra mai bine, pentru a tine stresul la distanta si pentru a atinge succesul pe care ti-l doresti. Cu uleiurile esentiale de la natura, este usor sa faci acest lucru. Strecoara in geanta o sticluta cu ulei esential sau un produs- cocktail, cu mai multe esente si elibereaza-le aroma ori de cate ori ai posibilitatea.

Poti sa picuri in palma cativa stropi de ulei esential si sa freci usor incheieturile mainilor, sa pulverizezi uleiuri in birou, sa torni cateva picaturi pe un servetel si sa inhalezi aroma. O varianta practica este produsul Roll-On pentru eliberarea stresului, Puressentiel, care contine 12 uleiuri esentiale, printre care musetel roman, menta, portocal, saltal de india, ylang ylang. Este simplu de aplicat la incheieturi, pe tample sau pe zonele laterale ale gatului, iar efectele se resimt aproape instant. Puressentiel ofera, de altfel, mai multe formule cu uleiuri esentiale pret avantajos.

Nu uita de tine! Acorda-ti timpul cuvenit pentru a fi in continuare o femeie de succes pe toate planurile, asa cum iti doresti. Micile indulgente de la natura pot fi secretul tau forte care te ajuta sa treci peste o perioada de suprasolicitare, sa te concentrezi mai bine si sa fii mai productiva.

  



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies