„Nu te pune cu imaginația Deliei.” Delia a reușit să îi lase mască pe internauți cu bradul de Crăciun! Internauții au rămas șocați

„Nu te pune cu imaginația Deliei.” Delia a reușit să îi lase mască pe internauți cu bradul de Crăciun! Internauții au rămas șocați
„Nu te pune cu imaginația Deliei.” Delia a reușit să îi lase mască pe internauți cu bradul de Crăciun! Internauții au rămas șocați

Delia și-a surprins și de această dată fanii, însă acum a făcut acest lucru în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Delia Matache se numără printre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară, urmărită de milioane de oameni și apreciată pentru fiecare apariție a sa.  Delia nu ezită să șocheze de fiecare dată când are ocazia, așa că iată ce a făcut și de această dată.

Bradul de Crăciun al Deliei, viral pe rețelele de socializare

Citește și: „Vai, a mers vedeta la piață!” Delia Matache, val de comentarii în mediul online, după ce s-a pozat în piața Obor! Cum a apărut vedeta îmbrăcată?

Brad Delia
Brad Delia[Sursa foto: TikTok-Delia]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: „O să ai un stres toată viața ta cu acel copil. Îl cari toată viața după tine. Nu scapi de el niciodată.” Delia Matache, motivul pentru care nu vrea copil! Mama sa a acceptat acest lucru

Delia este una dintre cele mai îndrăgite artiste din țară, foarte activă pe rețelele de socializare, unde împarte cu urmăritorii săi toate momentele din viața ei.

Delia  a reușit până acum să șocheze cu piese vestimentare, coafuri, apariții extravagante la concerte, însă de această dată a dat lovitura cu ceva la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Este vorba de bradul de Crăciun pe care artista l-a realizat într-un stil caracteristic, din sacoșe de rafie modelate sub forma unui pom de Crăciun. Nimic nu îi mai surprinde pe fani, așa că aceștia și-au exprimat gândurile cu privire la ceea ce au văzut în mediul online.

Cum au reacționat fanii la vederea bradului de Crăciun realizat de Delia în acest an

Delia
Delia[Sursa foto: Instagram-Delia]

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Delia Matache nu ezită să împărtășească cu urmăritorii săi toate ideile extravagante pe care le are și le pune în aplicare, îndiferent din ce sferă fac parte acestea.

Artista este cunoscută pentru ținutele ieșite din tipar, stilul vestimentar, încălțămintea pe care a arătat-o tot în mediul online, coafurile și perucile sale, iar artista este cunoscută pentru felul creativ în care își desfășoară fiecare activitate. Cum părerile sunt mereu împărțite, internauții nu au așteptat prea mult și au comentat rezultatul final al bradului realizat de Delia.

„Ești o nebună! Te ador, Delia!”, „Doar tu puteai face asta”, „Frumoasă imaginație, ceva diferit”, „Seamănă cu bradul nostru din Tg.

Mureș, doar că aici e din fulare. Dar cu asta sigur le-ai dat o nouă idee.”, „Cel mai românesc brad de Crăciun”, „Româncă până la moarte, asta-i atitudinea!”, „Nu te pune cu imaginația Deliei”, „Fenomenală femeie, foarte tare Delia, respect!”,  sunt doar câteva dintre comentariile care au apărut la postarea Deliei în care și-a arătat noul brad de sărbători. 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

„Vai, a mers vedeta la piață!” Delia Matache, val de comentarii în mediul online, după ce s-a pozat în piața Obor. Cum a apărut vedeta îmbrăcată?

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies