Nu te simti bine dezbracata? Iata ce trebuie sa faci pentru a-ti recapata increderea in tine

Nu te simti bine dezbracata? Iata ce trebuie sa faci pentru a-ti recapata increderea in tine
Nu te simti bine dezbracata? Iata ce trebuie sa faci pentru a-ti recapata increderea in tine

Exista putine persoane care se simt bine atunci cand sunt dezbracate, mai ales in fata altcuiva. Nu trebuie sa arati ca un model Victoria’s Secret pentru a te simti senzational fara haine, in fata iubitului. Iata cateva solutii pe termen scurt si lung care iti vor alunga toate temerile.

Fii increzatoare. Poate nu arati ca vedetele de pe copertile revistelor si nici nu ai lenjeria lor scumpa insa daca ai incredere, acest lucru se va vedea si va conta mult mai mult.

Fa sport. Cu cateva ore inainte de marele eveniment, mergi la sala si fa miscare. Nu te va ajuta in privinta tonifierii corpului (pentru asta trebuie sa faci sport regulat) insa eliberarea endorfinelor te va face sa te simti plina de energie si iti va da incredere in tine.

Exfoliaza-ti pielea si aplica periajul uscat. Prin periajul uscat pielea arata mult mai stralucitoare si ferma. Indeparteaza celulele moarte ale pielii si diminueaza aspectul neplacut al celulitei. Fa asta dupa dus, timp de mai multe saptamani si vei observa diferenta.

Epileaza-te. Atunci cand indepartezi parul nedorit te face sa te simti mai increzatoare si mai frumoasa. Pielea catifelata este pe placul barbatilor! Epileaza-te cu 24 ore inainte de seara mare, pentru ca iritatiile sa aiba timp sa dispara.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Bronzeaza-te. Pielea mai inchisa la culoare iti subtiaza silueta si mascheaza celulita. Foloseste un autobronzant pe care sa il aplici pe pielea exfoliata.

Hidrateaza-ti pielea. Indiferent ca optezi pentru bronzul artificial sau nu, pielea trebuie sa fie hidratata.

Alege o lotiune straluctoare care va da un luciu sanatos pielii.

Mananca sanatos si bea multa apa. Daca ai un stil de viata sanatos si te hidratezi, corpul iti va multumi.

Lucreaza la postura corpului. Incearca sa mergi si sa stai cu spatele drept. Pe langa faptul ca vei masca o multime de defecte, o postura corecta face diferenta! Te scapa de cateva kilograme in plus si iti remodeleaza silueta.

Poarta tocuri. Picioarele tale vor arata senzational, vei avea mai multa incredere in tine si vei parea mai inalta si mai seducatoare.

Sursa www.dailyhiit.com



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cum a fost momentul în care Adda a plecat pentru prima dată de la casa părinților. „Nu am vrut să mă vadă plângând. Eram leșinată de frică, nu știam pe nimeni.”

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies