Chiar daca crezi ca faci o afacere daca dai mai putini bani pe un parfum care nu este original, nu ştii insa la ce riscuri te expui, iar sanatatea poate fi influentata in mod negativ.
S-au facut cateva investigatii asupra acestor produse care copiaza parfumurile celebre, de revista de moda americana „Harpers Bazaar”, conform site-ului secretele.com.
Rezultatele acestei cercetari ce a avut loc in Marea Britanie şi Irlanda, sunt de-a dreptul ingrozitoare. S-a descoperit ca in aceste sticle de parfumuri low-cost exista urme de urina, bacterii si antigel.Urina este folosita ca un stabilizator al valorii ph-ului, iar in plus, aceasta poate da culoarea parfumului. Aceste arome sunt ieftine, iar drept urmare devin atractive pentru cumparatori. Şocant este faptul ca banii castigati sunt folositi pentru finantarea terorismului, a traficului de fiinte umane si de droguri.
Ingredientele din parfumurile low-cost sunt foarte daunatoare, deoarece acestea sunt aplicate pe zonele de piele dintre cele mai sensibile. Ele pot provoca foarte usor boli de piele, iritatii si dermatite.
Cum iti dai seama cand un parfum nu este original
Parfumurile false se pot recunoaşte prin cutiile lor subtiri si codurile de bare plasate in partea din fata a ambalajului, fata de cele autentice care au codul de bare pe spate.
Prin urmare, decat sa va riscati sanatatea mai bine nu va cumparati deloc parfum, daca nu va permiteti unul original.
Sursa: AntenaStars.ro
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro