“Nu ți se pare că ești lipsită de educație având o astfel de atitudine urâtă față de mine, aici in casa mea?” Andreea Bănică a răspuns tranșant pe rețelele de socializare

“Nu ți se pare că ești lipsită de educație având o astfel de atitudine urâtă față de mine, aici in casa mea?” Andreea Bănică a răspuns tranșant pe rețelele de socializare
“Nu ți se pare că ești lipsită de educație având o astfel de atitudine urâtă față de mine, aici in casa mea?” Andreea Bănică a răspuns tranșant pe rețelele de socializare

Andreea Bănică a făcut furori pe rețelele de socializare in urma publicării unei fotografii din interiorul unui magazin, unde proba o eșarfă. De la ce a pornit supărarea fostei prezentatoare TV.

In plina lună a lui cuptor, Andreea Bănică se relaxează într-o vacantă alături nași, in Sardinia. După un an de zile în care s-a ocupat de construcțiile familiei si concerte, vedeta a reușit să plece alături de cei dragi, in Italia. Mereu in pas cu moda, blondina a știut să se remarce prin ținute spectaculoase, de cele mai multe ori achiziționate de la celebrele case de modă. In urmă cu puțin timp, Andreea Bănică a publicat o fotografie alături actrița Michelle Rodriguez.

Cu o rochie in nuanțe de negru si verde, o curea in talie si o pereche de ochelari la ochi, Andreea si-a declarat bucuria de a o întâlni si de a face o poză alături de ea.

andreea banica vacanta
Andreea Bănică alături de Michelle Rodriguez [Sursa foto: Instagram]

“Vai ce bucurie, să mă întâlnesc cu ea in Porto Cervo in magazin!  Dacă mă credeți, i-am auzit vocea (eu probam o eșarfă, iar ea pantalonii de pe ea) si am îndrăznit să ii cer să facem o poză.

Foarte draguță si amabilă.” a fost mesajul Andreei Bănică, din dreptul pozei publicate.

După publicarea pozei, reacțiile au luat cu asalt pagina de socializare a vedetei, deranjați fiind de faptul că purta ochelari de soare la ochi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Un utilizator al platformei de socializare Facebook, a făcut o remarcă la adresa artistei, cum că nu este politicos să poarte ochelari de soare într-un spațiu închis si mai ales, fată de o altă persoană care nu poartă.

"Ochelarii aceia arată o mare lipsa de respect fata de cealaltă persoana. Pe lângă etichetarea persanei greșite care duce in penibil, si aici din nou o lipsa de respect ca nici măcar lucrul acesta nu l-ai făcut corect, dar nici nu corectezi! Oricum, te înțelegem, emoții fată de o adevărată vedetă!" a scris utilizatoarea de Facebook.

Andreea Bănică a răbufnit pe rețelele de socializare

andreea banica instagram

Cât costă ochelarii purtați de Andreea Bănică

Răspunsul Andreei Bănică nu a întârziat să apară si i-a explicat utilizatoarei că nu este cazul să facă educație pe pagina ei, cu atât mai mult, susținând că nu are o atitudine potrivită față de ea.  

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

“Gărgăriță, nu vrei tu sa îți faci o pagină pentru a educa oamenii care ți se par lipsiți de educație si să mă lași pe mine cu ale mele? Nu ți se pare că ești lipsită de educație având o astfel de atitudine urată fată de mine, aici in casa mea? Tipic atitudine de om frustrat care compară oamenii intre ei si care ii elogiază sau ii jignește.

Am făcut o poză cu o persoană pe care o admir si cam atât! Restul? Fugi si mai naște-te odată că cei 7 ani de acasă nu i-ai dobândit sau revizuiește-ți comportamentul fată de aproapele tău pe care îl invidiezi. A, si aici este o problemă mare…. Mie îmi lipsește această “calitate”, invidia! Acum înțelege ce vrei.😉” a scris Andreea Bănică pe Facebook.

Pe site-urile cu branduri de renume, perechea de ochelari purtată de Andreea Bănică ajunge la prețul de 340 de euro.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies