“Nu țin diete, mănânc decent!” Cum își menține silueta perfectă Adina Buzatu

“Nu țin diete, mănânc decent!” Cum își menține silueta perfectă Adina Buzatu
“Nu țin diete, mănânc decent!” Cum își menține silueta perfectă Adina Buzatu

Adina Buzatu este una dintre cele mai apreciate creatoare de modă, de la noi din țară. Însă știați cum reușește aceasta să își mențină silueta intactă?

Adina Buzatu este o cunoscută creatoare de modă, cu o experiență de mulți ani de zile în spate, construindu-și astfel o carieră de succes în domeniu. În ciuda faptului că aceasta este mai tot timpul ocupată, tot reușește să aibă o siluetă de invidiat.

 

Cum reușește Adina Buzatu să se mențină în formă

Adina Buzatu este mai tot timpul ocupată cu pregătirea ținutelor pentru nenumărate vedete din showbiz-ul autohton, reușind ca până în prezent, mai multe nume celebre să apeleze la

serviciile sale, pentru a avea o ținută cu totul și cu totul deosebită.

Astfel, este cunoscut faptul că aceasta acordă o importanță deosebită planului profesional, însă nu îl neglijează nici pe cel personal. Silueta de invidiat a cunoscutei creatoare de modă reușește și astăzi să atragă toate privirile, ținând foarte mult la imaginea sa, atunci când vine vorba despre ținutele alese, dar și despre siluetă.

adina buzatu wikipedia
Adina Buzatu este una dintre cele mai apreciate creatoare de modă, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Reguli de stil cu Adina Buzatu si Catalin Botezatu. „Există tendința românilor să cumpere mult.”

 

Care este secretul siluetei Adinei Buzatu

Deși există și alte persoane care dețin o formă de invidiat, se pare că diferența dintre acestea și  Adina Buzatu constă în faptul că aceasta nu ține niciun fel de dietă.

Cu toate acestea, ceea ce este important și nu lipsește în nicio zi... este sportul. În plus, creatoarea de modă este atentă și la alimentele pe care le consumă, bineînțeles.

„Sport în fiecare zi. Nu țin diete. Mănânc decent. Dacă exagerez într-un anumit moment, mai reduc a doua zi. Mă antrenez și cu Sara, și singură, fac pilates la un centru care are mai multe sedii și mă ajută, pentru că având un program agitat și întâlniri, îmi găsesc întotdeauna măcar într-o zonă a Bucureștiului să ajung .”, a precizat   Adina Buzatu.

adina buzatu sot
Adina Buzatu este una dintre cele mai apreciate creatoare de modă, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: “Arată foarte bine o astfel de culoare.” Cum se poate moderniza ia? Adina Buzatu, recomandări despre moda hainelor tradiționale românești

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

“Arată foarte bine o astfel de culoare.” Cum se poate moderniza ia? Adina Buzatu, recomandări despre moda hainelor tradiționale românești

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies