„Nu trebuie să acceptați anumite lucruri şi trebuie să aveţi curaj să spuneţi lucrurilor pe faţă.” Oana Roman, declarații despre fostul ei soț

„Nu trebuie să acceptați anumite lucruri şi trebuie să aveţi curaj să spuneţi lucrurilor pe faţă.” Oana Roman, declarații despre fostul ei soț
„Nu trebuie să acceptați anumite lucruri şi trebuie să aveţi curaj să spuneţi lucrurilor pe faţă.” Oana Roman, declarații despre fostul ei soț

Oana Roman este una dintre cele mai controversate vedete, iar fanii săi o urmăresc în fiecare zi. Ea este destul de activă pe rețelele de socializare și împărtășește cu cei de acasă mai multe dintre evenimentele care au loc în viața ei.

După ce a decis să încheie mariajul cu Marius Elisei, cu care era împreună de aproape un deceniu, Oana Roman nu se oprește și continua să le povestească celor din mediul online detalii despre fosta ei căsnicie.

În urmă cu puțin timp, Oana Roman a avut un sfat pentru toate femeile care nu se simt fericite în căsniciile lor. Iată ce a transmis vedeta pe rețelele de socializare.

Citește și: "Eu am trăit ani de zile un abuz emoțional şi mental… extrem!" Oana Roman, cuvinte emoționante după separarea de Marius Elisei

Oana Roman, declarații despre fostul ei soț

După ce a publicat mai multe mesaje de la cel cu care și-a petrecut viața o bună parte din timp, Oana Roman continua să fie sinceră și curajoasă.

Ea a mărturisit, în mediul online, că a avut parte de un abuz emoțional ani întregi și că este conștientă că multe persoane au parte de acest lucru în fiecare zi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Recent, pentru că a reușit să se deschidă și să vorbească despre acest subiect, vedeta le-a transmis celorlalte femei să facă acest lucru, chiar dacă nu este pe placul celor cu care au o relație.

Ea  le-a îndemnat să nu le țină partea celor care îi abuzează emoțional.

Simt nevoia să lămuresc nişte lucruri. Apropo de faptul că mulţi mi-au spus… şi este normal să fie aşa, mi-au scris: “Ce faci acum, speli rufele în public?!” Ei, bine, chestia asta cu spălatul rufelor în public, este după părerea mea extrem de dăunătoare şi păguboasă, pentru că este pe sistemul hai să ascundem … sub covor.

Hai să nu ştie lumea nimic, din ce se întâmplă! Hai să tăcem din gură şi să înghiţim. Să acoperim urâțeniile, să acoperim abuzurile şi sa îi protejăm pe cei care fac lucruri urâte în familie sau în prietenii. Ceea ce mie mi se pare oribil! Nu, dragii mei. Când se întâmplă lucruri rele trebuie să avem puterea să luăm atitudine. Trebuie să nu mai protejăm pe cei care fac rău! Trebuie să avem curaj să ne exprimăm nemulțumirile.
(..) Asta am făcut şi eu explicând că nu trebuie să acceptați anumite lucruri şi trebuie să aveţi curaj să spuneţi lucrurilor pe faţă.

Nu este vorba de spălat rufele în public, este vorba despre a-ți asuma ceea ce ai trăit, despre a nu te mai lăsa călcat în picioare. Eu am trăit ani de zile un abuz emoțional și mental extrem și ca mine sunt milioane de femei care trăiesc și abuz fizic, dar nu este cazul meu și nu a fost niciodată în viața mea.

Nu trebuie să tăcem, fraților. Lăsați-mă în pace, eu nu mai protejez pe nimeni”, a menționat Oana Roman pe rețelele de socializare.

Oana Roman, declarații despre fostul ei soț
Oana Roman, declarații despre fostul ei soț[Sursa foto: Instagram]

Ce a mai spus vedeta despre acest subiect

Oana Roman le-a mai transmis celor de acasă să uite despre această mentalitate înapoiată și să nu mai meargă pe idea că oamenii ar putea spune ceva despre ei, dacă ar afla că sunt victimele abuzului emoțional.

Vedeta consideră că fericirea este mult mai importantă, iar viața trebuie trăită cu demnitate.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Vă rog eu, uitați de mentalitatea asta îngrozitor de înapoiată și nu mai protejați pe nimeni și nu mai mergeți pe ideea hai să păstrăm aparențele, să nu ne vorbească lumea. Aveți o singură viață și trebuie să o trăiți în demnitate”, a mai declarat Oana Roman pe contul ei de Instagram.

Oana Roman, declarații despre fostul ei soț
Oana Roman, declarații despre fostul ei soț[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Nu știam ce urmează...” Oana Roman, dezvăluiri din ziua căsătoriei civile cu Marius Elisei. Vedeta traversează momente dificile în căsnicie

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

"Eu am trăit ani de zile un abuz emoțional şi mental… extrem!" Oana Roman, cuvinte emoționante după separarea de Marius Elisei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies