„Nu va fi egalată de nimeni din generația noastră.” Armin Nicoară, declarații neașteptate despre Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău!

„Nu va fi egalată de nimeni din generația noastră.” Armin Nicoară, declarații neașteptate despre Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău!
„Nu va fi egalată de nimeni din generația noastră.” Armin Nicoară, declarații neașteptate despre Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău!

Armin Nicoară a avut de spus cuvinte de laudă la adresa Georgianei Lobonț și a Vlăduței Lupău.

Armin Nicoară, Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț sunt trei nume de referință pentru muzica de petrecere de la noi din țară, care se află în plină ascensiune în carieră și au avut numeroase cuvinte de laudă și de apreciere din partea publicului. Cei trei artiști sunt extrem de apreciați și de ceruți la evenimente, având și un onorariu pe măsură. Cu toate acestea, în urmă cu mai mult timp, un scandal monstru zguduia showbizul românesc.

Armin Nicoară și Vlăduța Lupău au întrerupt orice colaborare, iar ulterior s-a zvonit că cei doi ar fi avut o relație înainte ca solista să se căsătorească cu Adi Rus.

Cu toate acestea, chiar dacă a încetat orice colaborare cu Vlăduța Lupău, saxofonistul are numai cuvinte de laudă la adresa colegei sale de breaslă.

Ce a spus Armin Nicoară despre Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț

Citește și: „Mama lui Armin mi-a dat unele dintre rochiile ei din tinerețe, să le port și să mă învețe, uite fă-ți așa părul, uite așa să te machiezi.” Mama lui Armin Nicoară, un model pentru Claudia Puican

 Armin Nicoară, declarații neașteptate despre Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău!
Armin Nicoară și Georgiana Lobonț [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: “Noi avem o relație atâta de deschisă. El este și iubit, și soț, și frate și de toate!” De câte ori l-a refuzat Claudia Puican pe Armin Nicoară

Invitat în cadrul podcastului moderat de Mirela Vaida, saxofonistul a vorbit despre conflictul dintre el și interpreta de muzică de petrecere. Acesta a ținut să precizeze că el nu este o persoană care să țină dușmănie și a avut numai cuvinte de laudă la adresa Vlăduței și a Georgianei, despre care spune că sunt foarte muncitoare și le apreciază pentru

acest lucru.

Din toți artiștii României din generația noastră, respectiva (nr. Vlăduța Lupău) și Georgiana sunt cele mai muncitoare. Respectiva (nr. Vlăduța Lupău) este o persoană care nu cred că va fi egalată de nimeni din generația noastră. ”, a declarat Armin Nicoară.

 Armin Nicoară, declarații neașteptate despre Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău!
Vlăduța Lupău[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

Ce a spus Armin Nicoară despre situația financiară a Claudiei Puican

Ce a spus Armin Nicoară despre situația financiară a Claudiei Puican
Armin Nicoară și Claudia Puican[Sursa foto: Facebook]

Un alt subiect extrem de controversat care a fost dezbătut în showbiz a fost legat de situația financiară a Claudiei Puican. Atunci când s-au căsătorit, Claudia Puican și Armin Nicoară au făcut un contract prenupțial, iar ulterior s-a spus că saxofonistul a vrut ca soția sa să nu beneficieze de bunurile sale.

Armin Nicoară a ținut să precizeze că soția sa este o femeie independentă, care are banii ei, nevând nevoie de bunurile sale materiale.

„Eu stau la ea acasă. Eu când am cunoscut-o, la câteva luni, și-a luat apartament. A avut banii ei. Nu pot să spun că a venit la mine și nu avea nimic. Lumea e rea .”, a spus Armin Nicoară.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Prima a plecat cu blesteme. Le-am dat câți bani au cerut, dar nu au rezistat mai mult de două-trei săptămâni.” Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, peripeții cu bonele pe care le-au căutat pentru Tiago!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies