„Nu vă imaginați că Culiță e primul bărbat cu bani care apare în viața mea.” Logodnica lui Culiță nu a mai suportat criticile din online și a răbufnit! Care era situația sa financiară, de fapt

„Nu vă imaginați că Culiță e primul bărbat cu bani care apare în viața mea.” Logodnica lui Culiță nu a mai suportat criticile din online și a răbufnit! Care era situația sa financiară, de fapt
„Nu vă imaginați că Culiță e primul bărbat cu bani care apare în viața mea.” Logodnica lui Culiță nu a mai suportat criticile din online și a răbufnit! Care era situația sa financiară, de fapt

Logodnica lui Culiță a ținut să clarifice anumite aspecte care țin de viața sa de dinainte să-l cunoscă pe artist.

Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară, având parte de un succes considerabil, atât la noi în țară, cât și în străinătate. Pe lângă succesul pe plan profesional, acesta se bucură de succes și pe plan personal, având o familie frumoasă alături de logodnica sa și de băiețelul lor.

Înainte să aibă familia pe care și-a dorit-o din totdeauna, Culiță a fost căsătorit cu Carmen de la Sălciua. Ulterior, mariajul lor s-a încheiat, iar la scurt timp după ce au divorțat, artistul s-a afișat alături de actuala sa

parteneră.

Astfel, de-a lungul relațiai cu artistul, logodnica lui Culiță a primit numeroase critici în mediul online. Sătulă să audă că are o relație cu tatăl copilului său doar pentru bani sau că ea a fost cea care l-a despărțit de fosta lui soție, partenera de viață a lui Culiță a răbufnit în mediul online și a hotărât să spună lucrurilor pe nume cu privire la situația sa financiară.

Logodnica lui Culiță a vorbit despre situația sa financiară de dinainte de a-l cunoaște pe artist

Citește și: „Lucrăm constant la asta. Am lucrat și cu un terapeut pentru problemele personale.” Iubita lui Culiță Sterp, mărturisiri neașteptate, după trei ani de relație cu artistul

 Logodnica lui Culiță nu a mai suportat criticile din online și a răbufnit! Care era situația sa financiară, de fapt
Culiță Sterp [Sursa foto: Instagram]

Mama copilului lui Culiță a ținut să precizeze că pe ea niciodată nu a interesat-o situația financiară a bărbatului de lângă ea.

Astfel, a muncit pentru a avea proprii săi bani și pentru a nu depinde de nimeni. Mai mult decât atât, blondina a ținut să precizeze că înainte de a-l cunoaște pe artist, a avut o situația financiară bună și stilul său de viață nu s-a schimbat deloc.

Declaratiile logodnicei lui Culiță[Sursa foto: TikTok]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

" Stau așa și-mi aduc aminte de viața mea de dinainte de Culiță. Și mă gândesc așa ce rău o duceam. Și-mi aduc aminte cum într-o zi l-am întâlnit pe el și a venit și m-a scos așa din prăpastia și din necunoscutul ăsta în care trăiam și m-a tras de mână. Și-a zis: „Uite, draga mea Daniela, te voi lua cu mine. Te voi lua de iubită și îți voi arăta toată lumea.

Uite, acolo vom călători, iar tu vei putea să faci poze, iar eu voi arunca cu bani pe tine și tu vei fi cea mai fericită. Nu va trebui să faci nimic, doar să stai și să mă aștepți până vin de la cântări.” Cam asta ar fi realitatea voastră. Realitatea mea este că atunci când aveam vreo, nu știu câți ani, oricum, cred că treceam din generală în liceu, tatăl meu m-a luat odată și mi-a spus niște chestii despre viață.
Printre care și dacă vreodată o să vrei să stai cu un bărbat, să depinzi de el pentru banii lui, să știi că bărbatul se va folosi de tine cum vrea el, pentru că îți oferă tot ce vrea și tot ce vrei, iar când îți va da un șut în fund o să rămâi fără nimic, pentru că tot îi aparține lui. Mie chestia aia cumva poate că mi-a rămas în cap și mi-am promis că niciodată nu voi face asta, iar eu niciodată nu am fost interesată să stau cu cineva pentru bani.
Nu vă imaginați că Culiță e primul bărbat cu bani care apare în viața mea, că v-aș minți să spun, sau cu o situație financiară bună. Dar pe mine nu m-au interesat chestiile astea niciodată.

Să știți că dacă m-ar fi interesat asta și aș fi vrut să stau doar cu banii lui, eu nu m-aș mai fi chinuit să-mi fac o afacere, să fac colaborări și când l-am cunoscut să facă anumite chestii pe care nu le-am vorbit aici și probabil nu mă simt pregătită să vorbesc toate chestiile despre viața mea personală .», a povestit iubita lui Culiță pe TikTok.

Ce a spus logodnica lui Culiță despre Carmen de la Sălciua

Citește și: „Fiecare om trebuie să-și urmeze cursul vieții.” Logodnica lui Culiță Sterp a plecat singură în vacanță! Ce a spus despre acest subiect, pe rețelele de socializare

 Logodnica lui Culiță nu a mai suportat criticile din online și a răbufnit! Care era situația sa financiară, de fapt
Culiță Sterp [Sursa foto: Instagram]

Tot în cadrul aceluiași video, logodnica lui Culiță a vorbit despre relația pe care artistul a avut-o cu fosta lui soție. Astfel, a ținut să precizeze că ea nu a avut nicio legătură cu separarea dintre cei doi.

« Dar sunt mândră de mine așa cum sunt eu. Și cei care spun că l-am despărțit eu pe Culiță, că nu știu ce, sunt doar rezultatele acțiunilor anumitor persoane de a vă face să aveți o părere greșită despre mine și n-aș spune, a mai multor persoane. Este o persoană care a avut acest interes ca voi să aveți părerea asta despre mine.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Oamenii care mă cunosc, inclusiv prieteni, familie, știu foarte bine ce fel de om sunt, ce situație financiară am avut înainte să fiu cu Culiță și ce situații am și acum. Tot ce pot să vă spun este că stilul meu de viață nu s-a schimbat cu absolut nimic. Mă îmbrac de la aceleași magazine, mănânc la fel.

Sunt un om normal, am fost un om normal dintotdeauna și poate am fost mult prea modestă ca să mă afișez cu tot felul de chestii, astfel încât ca voi să aveți acuma părerile astea, că dacă mă afișăm și eu cu tot felul de lucruri ce sunt considerate normale sau pe care vrei să le vezi la o fată în online, în zilele noastre poate că lucrurile ar fi fost judecate diferit.

Sunt acolo poze, pe Instagramul meu se vede că am călătorit, că am ieșit în lume, că am fost plecată mult timp în alte părți si, în plus, ce vreau să vă mai spun eu este că înainte ca noi doi să fim împreună nu era nici TikTok. (…)

Și exact așa cum mi-a zis tot tatăl meu când am început să vorbesc cu Culiță, mi-a spus: „Să ai grijă că nu toată lumea o să te placă, nu toată lumea o să te vadă cea mai frumoasă, dar important este cum te vede el.” Și eu l-am corectat atunci și i-am spus prima dată ca este important cum mă văd eu, cum știu eu că sunt și după aia cum vede partenerul meu, pentru că eu sunt singura care voi rămâne cu mine toată viața. », a mai spus logodnica lui Culiță.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Acuși începe circul. I-am zis că dacă Daniel nu încetează cu plângerile nu o să își mai vadă nepoatele!” Dana Roba, discuție aprinsă cu tatăl lui Daniel Balaciu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies