„Nu va putea să răscumpere greșelile făcute! Mama lui de copil.” Mariana Moculescu, mesaj dur la adresa fiicei sale, Nidia Moculescu. Ce s-a întâmplat între cele două?

„Nu va putea să răscumpere greșelile făcute!  Mama lui de copil.” Mariana Moculescu, mesaj dur la adresa fiicei sale, Nidia Moculescu. Ce s-a întâmplat între cele două?
„Nu va putea să răscumpere greșelile făcute! Mama lui de copil.” Mariana Moculescu, mesaj dur la adresa fiicei sale, Nidia Moculescu. Ce s-a întâmplat între cele două?

Mariana Moculescu și Nidia Moculescu au ajuns, din nou, la cuțite.

Mariana Moculescu a transmis un mesaj neașteptat în mediul online, care o vizează pe fiica ei, Nidia, după un gest făcut de aceasta.

Ce gest a deranjat-o pe Mariana Moculescu la fiica ei, Nidia

Citește și: „Tata a fost foarte afectat. Mai aveam o lună și făceam 18 ani.” Nidia Moculescu, declarații emoționante despre pierderea fratelui său

Nidia Moculescu
Nidia Moculescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „De acest lucru s-a folosit pentru a câştiga procesul.” Mariana Moculescu îi aduce noi acuzații fostului soț, Horia Moculescu, după mai bine de 20 de ani de la divorț

Scandalul se reaprinde între Mariana și Nidia Moculescu, după un anumit gest făcut față de mama ei. Fosta parteneră a lui Horia Moculescu a relatat pe rețelele de socializare cum că fiica ei, Nidia, i-a blocat numărul de telefon, astfel că nu mai poate fi contactată de mama ei. 

„De ce m-ai blocat, Nidia, pe telefon?(...) Față de mama ei nu va putea să răscumpere greșelile făcute! Niciodată! Și continuă așa! Mama lui de copil”, a scris Mariana Moculescu pe Facebook. Mariana Moculescu a mai adăugat că fiica ei nu va putea răscumpăra greșeala făcută vreodată.

Nidia Moculescu face acuzații grave la adresa mamei sale

Nidia Moculescu
Nidia Moculescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mariana Moculescu a fost deranjată de faptul că în cadrul unei emisiuni, Nidia ar fi părut că își susține tatăl, ba chiar părea deranjată de anumite aspecte întâmplate în trecutul lor. Acest lucru a deranjat-o pe Mariana Moculescu și a încercat să nege toate acuațiile aduse în public.  „M-a zdruncinat ceea ce s-a întâmplat ultima oară în declarațiile fiicei mele. Mi se pare nedrept să mai apară astfel de lucruri despre mine, despre dragostea mea față de copilul meu.

Ultimele sale declarații au fost că eu m-am purtat urât cu ea întotdeauna, că am bătut-o, că i-am făcut viața un chin și că ar putea să sufere de depresii din cauza mea. Ceea ce nu este absolut deloc adevărat!”, a mărturisit Mariana Moculescu, potrivit  Spynews.ro. 

În cadrul emisiunii În Oglindă, moderată de Mihai Ghiță, de acum ceva timp, Nidia Moculescu a vorbit despre faptul că mama ei o agresa fizic.

„Mâncam multe bătăi, foarte multe, extrem de multe, mult prea multe. Era o stare continuă de nervi, știai că o să se întâmple ceva rău, oarecum, pândeai răul. Pentru că știam că, în fiecare zi, se iscă câte un scandal, când urcam scările, începea o tahicardie. Acum, gândindu-mă, ea chiar a fost foarte tânără când m-a născut, a avut 22 de ani. N-a știut să gestioneze nervii și cred că și i-a vărsat pe mine.
Când mâncam bătăi, nu era acasă (n.r. tatăl ei). Nu, ca să nu se certe (n.r. dacă îi spunea că mama ei o bate)”,
a spus Nidia Moculescu.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„De acest lucru s-a folosit pentru a câştiga procesul!” Mariana Moculescu îi aduce noi acuzații fostului soț, Horia Moculescu, după mai bine de 20 de ani de la divorț

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies