„Nu vor avea baie, nu știm cum va fi cu căldura. Nu mă simt bine să știu că propriul meu copil merge la școală într-un container” Oana Roman, decizie radicală în privința educației fiicei sale!

„Nu vor avea baie, nu știm cum va fi cu căldura. Nu mă simt bine să știu că propriul meu copil merge la școală într-un container” Oana Roman, decizie radicală în privința educației fiicei sale!
„Nu vor avea baie, nu știm cum va fi cu căldura. Nu mă simt bine să știu că propriul meu copil merge la școală într-un container” Oana Roman, decizie radicală în privința educației fiicei sale!

Oana Roman a luat o decizie radicală în privința fiicei sale. Vedeta s-a consultat și cu Marius Elisei.

Oana Roman reușește cu brio să se împartă între viața profesională și cea de familie. Din mariajul cu Marius Elisei, vedeta are o fiică, Isabela, în vârstă de 9 ani.

Astfel, chiar dacă are un program foarte aglomerat și este prinsă în numeroase proiecte, Oana Roman își face mereu timp pentru fiica sa, de care este foarte mândră.

De curând, vedeta a luat o hotărâre drastică în privința educației Isabelei, pe care a împărtășit-o cu urmăritorii săi din mediul online.

Oana Roman și-a mutat fiica la o școală privată

Citește și: „Țipă, pur și simplu țipă. M-am ridicat și am plecat pentru că eu chestiile astea chiar nu le mai suport.” Oana Roman, situație neplăcută cât timp își aștepta fiica la înot. Ce a pățit vedeta?

Oana Roman, decizie radicală în privința educației fiicei sale!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Oana Roman este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde postează adesea întâmplări din viața de zi cu zi. De data aceasta, vedeta le-a povestit urmăritorilor săi din mediul online decizia pe care a luat-o în legătură cu educația fiicei sale.

Mai exact, fiica lui Petre Roman a decis să o mute pe Isa la o școală privată. Potrivit spuselor sale, această decizie ar fi fost luată în urma unor schimbări ce s-au produs la unitatea unde Isabela învăța.

O să vă explic de ce am hotărât să o mut pe Isa la o școală privată. A fost până acum la o școală de stat foarte ok, dar tocmai pentru că este o școală foarte bună și căutată, sunt foarte mulți copii veniți cu viză de flotant pentru clasa pregătitoare, drept dovadă nu mai este loc pentru copiii de clasa a treia și a patra în școală și varianta ar fi fost să învețe după masă sau în niște containere, în buricul orașului București.

Nu vor avea baie, nu știm cum va fi cu căldura, ideea ca niște copii să stea în niște containere improvizate mie nu-mi dă... nu mă simt bine să știu că propriul meu copil merge la școală într-un container .”, a dezvăluit Oana Roman, pe rețelele de socializare.

Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună pentru fiica lor

Citește și: Marius Elisei, de urgență la spital! Cu ce probleme de sănătate se confruntă fostul soț al Oanei Roman

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Oana Roman, decizie radicală în privința educației fiicei sale!

În urmă cu ceva timp, Oana Roman anunța separarea de tatăl fetiței sale. Ulterior, a urmat o perioadă tensionată între cei doi, în care Oana Roman și Marius Elisei și-au spus cuvinte grele unul altuia.

Acum se pare că lucrurile au început să intre pe făgașul normal, iar așa cum era de așteptat, cei doi părinți colaborează pentru binele fiicei lor.

Astfel, vedeta a ținut să precizeze că a luat decizia de a o muta pe Isa la o școală privată după ce s-a consultat cu Marius Elisei în această privință.

Am hotărât să o mutăm la o școală privată, care este aici, în Pipera, foarte aproape de casă. Pe lângă faptul că școala ei era în Floreasca, făceam cam 40 de minute în fiecare dimineață, am hotărât să o ducem aici, unde vor fi puțini copii în clasă, cu o învățătoare care va avea timp să aprofundeze mai bine materia.

Va avea programe și ore extra, va fi într-un mediu foarte selectiv. Așa am decis. Astăzi am fost împreună cu tatăl ei pentru a avea o discuție cu cei de la școală. Este o decizie pe care am luat-o amândoi, ei îi place acolo și eu cred că ea se va dezvolta frumos, au foarte multe activități .”, a mai spus Oana Roman.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Să sperăm că în curând” Ramona Olaru, pregătită să devină mireasă pentru a doua oară? Ce a apărut pe pagina sa de Instagram, la scurt timp după nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies