„Nu vreau să cerșesc, mă, fraților. Eu cred că sumele astea care se vehiculează sunt niște vrăjeli!” Ce îl deranjează pe Dorian Popa la creatorii de conținut

„Nu vreau să cerșesc, mă, fraților. Eu cred că sumele astea care se vehiculează sunt niște vrăjeli!” Ce îl deranjează pe Dorian Popa la creatorii de conținut
„Nu vreau să cerșesc, mă, fraților. Eu cred că sumele astea care se vehiculează sunt niște vrăjeli!” Ce îl deranjează pe Dorian Popa la creatorii de conținut

Dorian Popa, unul dintre cei mai populari artiști din România și este recunoscut atât ca actor, cât și ca cântăreț.

Pe lângă activitatea artistică, el deține și câteva afaceri, fiind un model de succes pentru mulți tineri. Discursurile sale motivaționale au un impact puternic asupra audienței tinere.

Citește și: „Stai liniștit, tată, stai liniștită, mamă…Fata poate duce.” Ce mesaj le-a transmis Oana Zăvoranu părinților ei decedați

Ce îl deranjează pe Dorian Popa la creatorii de conținut

În cadrul unui podcast recent, Dorian Popa a abordat subiectul calității de streamer. El le-a transmis fanilor săi să nu aibă încredere în cei ce promit îmbogățire rapidă peste noapte prin intermediul diferitelor platforme de socializare. De asemenea, vedeta și-a exprimat nemulțumirea față de o anumită platformă în mod specific.

 Dorian Popa a mărturisit că este important să creezi conținut de calitate. El a menționat că oamenii îl întreabă adesea de ce nu face live-uri, iar răspunsul său a fost că nu dorește să ceară bani de la alții.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Cântărețul a afirmat că sumele mari vehiculate în mediul online sunt în mare parte false și că, în realitate, acești streameri nu câștigă atât de mult pe cât se spune.

El a argumentat că, dacă aceste câștiguri ar fi reale, streamerii ar fi vizibili cu lucruri scumpe, cum ar fi ceasuri de lux și mașini de lux, ceea ce nu se întâmplă.

„Fă content frumos. Mă întreabă oamenii „Domule, dar de ce nu faci live-uri?”, știi care a fost răspunsul meu? Pentru că nu vreau să cerșesc, mă, fraților. Eu cred că sumele astea care se vehiculează sunt niște vrăjeli. În primul rând sunt vrăjeli nete, nu brute, iar la sfârșitul zilei, după ce calculează ei acolo ce le rămâne propriu-zis...sunt departe de sumele alea. Având în vedere ipochimenii care promovează aceste câștiguri, dacă chiar ar avea acele câștiguri, păi îi vedeai cu câte zece ceasuri la mână, cu câte 15 supercar-uri.

Sunt genul de oameni care nu ar rata șansa să-și ia un Ferrari. Permite-mi să nu cred. Nu am văzut concret până acum cum poate să-ți arate venituri X-ulescu de la Youtube, n-am văzut. Din păcate, și eu sunt unul dintre cei care zbiară „Nu tiktok”, dar, din păcate, ia tot mai multă amploare. Dacă mă întrebi pe mine la finalul zilei, cred că modus operandi al Tiktokului este o urmare a faptului că este o aplicație generată de un popor comunist.
Și atunci, acolo se poate întâmpla ce vor ei.”,
a spus Dorian Popa în cadrul podcastului.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Ce a realizat după divorțul părinților

Cu toate acestea, Dorian Popa a adus în discuție un subiect sensibil pentru el, și anume divorțul părinților săi, un subiect pe care artistul rareori îl abordează. Un aspect care l-a făcut să înțeleagă bine situația a fost momentul în care mama sa îl încuraja să se împace cu tatăl său, în ciuda eforturilor acestuia de a-i întărâta pe Dorian și pe fratele său împotriva mamei lor.

Cu toate acestea, observând că mama sa adopta o atitudine de înțelegere, Dorian a realizat că nu mai era necesar să se gândească prea mult la acest subiect.

„Când am văzut diferența de gândire diametrala opusă, nici n-a mai fost nevoie de vreo judecată. Eram deja major, ajunsesem la București la facultate, nu a mai fost nevoie să-mi zică cineva „alege”, că am ales din suflet. Am făcut Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune. Am ales singur această facultate. Undeva pe la 15 ani,eram la clasa a 9-a, a 10-a, îmi plăcea foarte multe partea de calculatoare, mă ocupam de absolut tot ce însemna LAN, rețea de calculatoare. În cartier la mine eu setam cablurile, eu setam IP-urile, eu setam DNS-urile, tot. În momentul ăla mi-am dat seama că aceste calculatoare vor fi în viața mea pentru totdeauna. Și, ce crezi, a început să se digitalizeze contabilitatea. Bunica mea (era contabilă în Constanța) m-a sunat și mi-a zis „Dorian, eu nu știu ce să mai fac”, că nu se pricepea. Ușor, Ușor, începusem să preiau tot ce era de contabilitate. Mi-au plăcut cifrele dintotdeauna. Și am ales acest drum pe mai departe. Știam că este și o meserie în care puteai face și bani. Mama a ținut mult timp la studiile mele.”, a mai spus Dorian Popa, în cadrul aceluiași podcast.

Citește și: „Am găsit puterea să fac pace cu mine.” Oana Zăvoranu, mesaj pentru toate vedetele pe care le-a jignit de-a lungul timpului. Ce le-a transmis celor pe care i-a supărat



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

„Fosta mea soție m-a părăsit pentru că nu aveam bani” Liviu Vârciu, declarații neașteptate în timpul unui concert. Ce a spus artistul în văzul tuturor?

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies