„Nu vreau să zic dacă am plănuit ceva.” Lora și Ionuț Ghenu, nuntă în secret? Fanii au fost intrigați, după ce artista a postat o fotografie pe rețelele de socializare

„Nu vreau să zic dacă am plănuit ceva.” Lora și Ionuț Ghenu, nuntă în secret? Fanii au fost intrigați, după ce artista a postat o fotografie pe rețelele de socializare
„Nu vreau să zic dacă am plănuit ceva.” Lora și Ionuț Ghenu, nuntă în secret? Fanii au fost intrigați, după ce artista a postat o fotografie pe rețelele de socializare

Din momentul în care au decis să formeze un cuplu, Lora și Ionuț Ghenu au trăit o poveste de dragoste frumoasă, în ciuda criticilor și zvonurilor care nu le dădeau nicio șansă. Relația lor a început într-un mod controversat, dar în timp au reușit să demonstreze tuturor că sentimentele lor sunt sincere și puternice, ceea ce i-a transformat într-unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz.

Din acest motiv, mulți se întreabă când vor face pasul cel mare și se vor căsători. Ultimele imagini postate de Lora pe rețelele de socializare au lăsat internauții cu impresia că poate că s-au căsătorit deja în secret, departe de ochii lumii!

Citește și: „Nu cred că e regulă să iubești pe oricine.” Ce a declarat Lora despre posibilitatea de a înfia un copil

Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit în secret?

Cu doar câteva ore în urmă, Lora a postat o imagine surprinzătoare pe rețelele de socializare. Artista apare ținând un tort cu mesajul: „Vreți să fiți nașii noștri?”, sugerând astfel că ea și partenerul său de viață, Ionuț Ghenu, vor fi nașii a doi prieteni apropiați.

Cu toate acestea, pentru a fi nași de cununie, cei doi ar trebui să fie și ei cununați, atât civil, cât și religios.

Mulți s-au gândit că poate Lora și Ionuț s-au căsătorit deja în mare secret, deoarece Lora a declarat în trecut că nu exclude posibilitatea de a face acest pas în taină și de a anunța mai târziu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Ne gândim să facem nunta. Nu vreau să zic dacă am plănuit ceva, că de fiecare dată când am zis, de atâtea ori s-a întâmplat ceva.

Există varianta în care deodată să se trezească lumea că ne-am luat, am face și așa. Nu trebuie neapărat să anunțăm, e important să știe doar oamenii de lângă noi, iar pe ceilalți să-i anunțăm după ce se întâmplă”, spunea Lora, conform Spynews.

Lora și Ionuț Ghenu, nuntă în secret?
Lora și Ionuț Ghenu, nuntă în secret?[Sursa foto: Facebook]

Lora, despre relația cu Ionuț Ghenu

Conform mărturisirilor făcute de Lora, relația ei cu partenerul ei implică uneori discuții care pun la încercare cuplul, însă cei doi reușesc mereu să depășească situația cu succes.

Artista a dezvăluit că secretul constă în a renunța la orgoliu și a nu pune presiune pe partener atunci când acesta se confruntă cu nervi.

„Am învățat să acceptam că nu putem fi mereu pe aceeași lungime de undă și e ok. Când omul de lângă tine e încărcat și nervos e bine să eviți discuțiile în contradictoriu și să nu adaugi presiune. Iubirea ajută cuplurile să-și revină din momentele tensionate și dacă dreptatea ta nu îți pompează ego-ul, dacă ai puterea să oprești conflictul, te așteaptă o viață fericită.

Competiția între cine are mai multă dreptate distruge multe relații, din păcate. Ce sens are dreptatea ta, dacă omul iubit plânge?", a declarat cântăreața, potrivit Click.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Lora și Ionuț Ghenu, nuntă în secret?
Lora și Ionuț Ghenu, nuntă în secret?[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Dar nu știai?” Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit în secret? Logodnicul artistei a ridicat semne de întrebare

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cine este Dan Badea. „Umorul simt și știu acum că m-a salvat, mi-a făcut prieteni”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies