„Nu vrem să comentăm”. Familia lui Alexandru Arșinel, declarații despre starea de sănătate a actorului

„Nu vrem să comentăm”. Familia lui Alexandru Arșinel, declarații despre starea de sănătate a actorului
„Nu vrem să comentăm”. Familia lui Alexandru Arșinel, declarații despre starea de sănătate a actorului

Fiul lui Alexandru Arșinel a spus adevărul despre starea de sănătate a actorului.

După ce presa a scris în nenumărate rânduri că Alexandru Arșinel s-ar afla în stare gravă internat la spital, fiul actorului a oferit o primă reacție cu privire la starea de sănătate a tatălui său.

Alexandru Arșinel a ajuns de data aceasta la spital din cauza unor infecții nosocomiale, iar fanii actorului și-au făcut griji cu privire la starea lui de sănătate.

Care a fost reacția familiei lui Alexandru Arșinel

Alexandru Arsinel bolnav
Alexandru Arsinel bolnav[Sursa foto: Captură tv]

Citeste si: Alexandru Arșinel a ajuns la azil. Starea lui de sănătate s-a înrăutățit și „nu părea a mai fi în toate facultățile mintale”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Dorind să clarifice lucrurile, dar și să liniștească persoanele care țin la tatăl său, fiul actorului, Cristian a declarat că informația potrivit căreia tatăl său se află într-o stare gravă internat la

spital este una falsă. Mai mult decât atât, în aceste momente are nevoie de liniște și dorește ca familia lui să fie lăsată în pace „ Tata e bine. Nu-i adevărat că e în stare gravă sau că n-a fost tratat cum trebuie. Nu vrem să comentăm ceva ce nu-i adevărat! Dorim să fim lăsați în pace.”, a declarat Cristian.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă actorul

Citeste si: Alexandru Arșinel a ajuns de nerecunoscut. Cum se simte marele actor

Nu este pentru prima dată când Alexandru Arșinel ajunge pe mâna medicilor. Vârsta înaintată și multiplele probleme de sănătate i-au dat adesea bătăi de cap cunoscutului actor.

Alexandru Arșinel a fost supus unui transplant de rinichi în urmă cu mulți ani. Mai mult decât atât, anul trecut a suferit și o operație de cord la un spital din Capitală, dar starea lui de sănătate nu s-a îmbunătățit.

Surse din apropierea actorului susțin că se confruntă și cu dificultăți în vorbire, dar și la coordonare, fiindu-i din ce în ce mai greu să se descurce singur. Actorul a fost și la o clinică de recuperare din cauza problemelor locomotorii și ale celor de vorbire „ Are destule probleme, asta și din cauza vârstei. Are escare, dificultăți în vorbire, dar și la coordonare ”, a mărturisit sursa.

Tot surse din anturajul actorului susțin faptul că în ciuda problemelor de sănătate pe care le are, Alexandru Arșinel nu dorește să stea mult timp internat în spitale.

Potrivit declarațiilor fiului său, Alexandru Arșinel este în continuare internat la spital, dar starea lui de sănătate este una stabilă.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Vă rog să vă rugați pentru noi”. Soția lui Alexandru Cumpănașu, dusă de urgență la spital

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies