Nuanțe de ruj perfecte pentru ochii verzi. Ce culori îți scot ochii în evidență

Nuanțe de ruj perfecte pentru ochii verzi. Ce culori îți scot ochii în evidență
Nuanțe de ruj perfecte pentru ochii verzi. Ce culori îți scot ochii în evidență

Află din rândurile de mai jos cum să îți scoți în evidență ochii verzi, cu ajutorul rujului!

Poate fi o adevărată provocare pentru femei să iei aleagă nuanța potrivită de ruj pentru ochii verzi, deoarece nimeni nu își dorește să își creeze un contrast inadecvat sau să aleagă o nuanță care să nu pună în valoare ochii. Află din rândurile următoare tot ce trebuie să știi despre rujurile potrivite pentru ochii verzi!

Nuanțe de ruj perfecte pentru evidențierea ochilor verzi

Nuanțe de ruj perfecte pentru ochii verzi. Ce culori îți scot ochii în evidență[Sursa foto: freepik]

Ruj nude pentru ochii verzi

Prima nuanță de ruj care va atrage toate privirile este cel nude, fiind întotdeauna o alegere sigură și clasică care se potrivește bine cu ochii verzi. Nuanța de ruj nude se armonizează cu culoarea naturală a buzelor și permite ochilor verzi să iasă în evidență. De asemenea, oferă libertatea de a experimenta cu machiajul ochilor. Așadar, rujul nude este deosebit de potrivit pentru un look discret și natural.

Ruj roșu pentru ochii verzi

Nuanțe de ruj perfecte pentru ochii verzi[Sursa foto: freepik]

Citește și: 6 trucuri pe care trebuie să le știi atunci când folosești rujul. Indiferent de culoare, alege să întorci privirile de fiecare dată

De asemenea, o altă variantă este nuanța de ruj roșu deoarece este îndrăzneață și plină de glamour. Roșul și verdele sunt culori complementare, ceea ce înseamnă că se evidențiază reciproc.

Rujul roșu poate aduce căldură și dramatism ochilor verzi, oferind un aspect mai încrezător și atrăgător. Însă, este important ca fiecare femeie să își găsească echilibrul potrivit, deoarece nuanțele prea intense sau prea pale pot fi copleșitoare.

Ruj roz pentru ochii verzi

Nuanțe de ruj perfecte pentru ochii verzi[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum poți scăpa de pleoapele căzute? Soluția este chiar la tine în frigider

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

De asemenea, o altă opțiune este rujul roz deoarece este jucăuș și poate adăuga un farmec aparte machiajului. Rozul poate crea o armonie plăcută cu ochii verzi, deoarece ambele culori sunt derivate din roșu. De asemenea, această nuanță de roz poate lumina tenul și aduce un aspect proaspăt și tineresc.

Alte culori care ți se potrivesc

Ruj violet pentru ochii verzi

Nuanțe de ruj perfecte pentru ochii verzi[Sursa foto: freepik]

O altă culoare care ți se potrivește pentru ruj este cel violet, fiind o alegere îndrăzneață și neconvențională care poate adăuga personalitate și unicitate. Violetul creează un efect surprinzător alături de ochii verzi, deoarece aceste culori contrastează și atrag privirile.

Ruj maro pentru ochii verzi

Nuanța de ruj maro este o opțiune caldă și prietenoasă care poate adăuga profunzime și dimensiune machiajului.

Rujul maro poate completa ochii verzi, adăugând o notă naturală și calmă. De asemenea, poate accentua tonurile calde ale ochilor.

Ruj portocaliu pentru ochii verzi

Nuanțe de ruj perfecte pentru ochii verzi[Sursa foto: freepik]

Nuanța de ruj portocaliu este o variantă modernă care poate aduce un plus de dinamism și energie machiajului. Mai precis, portocaliul creează un contrast interesant cu ochii verzi, oferind un look vibrant și plin de viață.

3 culori de ruj pe care să le eviți dacă ai ochii verzi

Cu toate astea, există și câteva nuanțe de ruj pe care ar trebui să le eviți dacă nu îți dorești să atragi atenția într-un mod neplăcut.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

Nuanțe de ruj perfecte pentru ochii verzi. Ce culori îți scot ochii în evidență[Sursa foto: freepik]

Rujuri cu tonuri de verde

Așadar, dacă ai ochii verzi, încearcă să eviți rujurile care au nuanțe de verde sau care pot avea o tentă de albastru-verde, deoarece acestea reușesc să diminueze impactul ochilor și pot crea o imagine prea monocromă.

Rujuri foarte intense sau neon

Nuanțe de ruj perfecte pentru ochii verzi[Sursa foto: freepik]

De asemenea, culorile foarte intense pot distrage atenția de la ochii verzi și pot părea nepotrivite pentru majoritatea ocaziilor. Astfel, aceste nuanțe de neon sau fosforescente pot domina prea mult aspectul general și pot părea nepotrivite.

Rujuri pastelate

Cu toate că nuanțele pastelate pot funcționa în anumite contexte, rujurile foarte deschise ar putea să se piardă pe un ten deschis sau să creeze un aspect șters. Cu alte cuvinte, acestea pot să nu ofere suficient contrast pentru a evidenția ochii verzi.

Nuanțe de ruj perfecte pentru ochii verzi[Sursa foto: freepik]

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

6 trucuri pe care trebuie să le știi atunci când folosești rujul. Indiferent de culoare, alege să întorci privirile de fiecare dată

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies