Nuanțele de păr care te fac să arăți instant mai tânără

Nuanțele de păr care te fac să arăți instant mai tânără
Nuanțele de păr care te fac să arăți instant mai tânără

Cand aveai 20 de ani, cel mai probabil iti permiteai sa experimentezi orice culoare a parului tau.

Nuanțele de păr care te fac să arăți instant mai tânără. Cand aveai 20 de ani, cel mai probabil iti permiteai sa experimentezi orice culoare a parului tau. Si te simteai minunat, exprimandu-ti personalitatea in diferite culori. Si toate aratau bine pe tine. Prospetimea varstei tale era pusa in valoare de ceea ce facea stilistul tau din tine. Ai ajuns insa la 30 de ani si, din pacate, situatia nu mai este la fel.

Tenul tau este matur, incepe usor usor sa isi arate ridurile, ai inceput sa faci cearcane, pielea nu mai este la fel de proaspata si stralucitoare. Acum este momentul sa fii mai atenta la ce culoare a parului iti alegi, pentru ca risti sa iti accentuezi aceste trasaturi, si sa te imbatranesti singura cu niste nuante aspre. Poti insa sa obtii fix efectul opus, alegand anumite nuante care sa te intinereasca.
Ceea ce poti sa faci si sa stii sigur ca nu vei da gres este sa iti vopsesti firele albe in nuanta ta naturala. Daca insa vrei sa optezi pentru o alta nuanta a parului tau, iata cateva sugestii care te vor face sa arati fresh si intinerita:

Nuanțele de păr care te fac să arăți instant mai tânără
Nuanțele de păr care te fac să arăți instant mai tânără[Sursa foto: PixaBay]

Castaniu

Castaniul este o nuanta absolut minunata si se potriveste oricarui tip de ten.

Fie ca ai pielea super alba, rozalie, fie ca ai pielea maslinie, nu vei da gres cu o nuanta de castaniu. In plus, iti vei scoate in evidenta ochii prin contrast, in special daca acestia sunt verzi.

Caramel

Caramelul este o nuanta ceva mai calda si poti opta fie pentru un par vopsit integral, fie pentru nuanta ta naturala asociata cu suvite caramel. Acestea vor adauga un dinamism si caldura parului tau, facandu-l in acelasi timp sa para mai bogat si mai sanatos.

Vei parea astfel mult mai tanara si trasaturile tale se vor indulci.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Bronde

Bronde este combinatia cu succes dintre blond si brunet. Poti opta pentru aceasta combinatie daca iti doresti mai mult dinamism si o nuanta mai calda, fara insa sa faci o schimbare radicala a felului in care arati.

Adauga cateva suvite mai deschise la culoare in jurul fetei, pentru a-ti improspata chipul.

Nuanțele de păr care te fac să arăți instant mai tânără
Nuanțele de păr care te fac să arăți instant mai tânără[Sursa foto: PixaBay]

Blond capsuna

Este o nuanta de blond rosiatic, ocazional rozaliu. Se afla in trend in aceasta vara si celebritatile poarte acest look intens. Este alegerea perfecta daca ai un ten deschis la culoare. Te va complimenta perfect si te va face sa pari mai tanara.

Ciocolatiu auriu

Ciocolatiul este o nuanta delicioasa care te va improspata extrem de mult. Este alegerea perfecta, in locul brunetului dur. Poti incerca si cateva suvite aurii prin tehnica balayage, ca sa reflecti mai mult lumina in parul tau si sa iti indulcesti trasaturile.

Citeste si: Când este bine să te vopsești

Citeste si: Ce se întâmplă dacă pui balsam în vopseaua de păr. "Dacă ții la imaginea ta, nu te încăpățâna să faci experimente și să îți vopsești părul acasă."



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ruladă cu mascarpone, zmeură și busuioc, rețeta Roxanei Blenche. “Ce aerată e și ce pufoasă a ieșit!”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies