Numaratoarea inversa a inceput! Doar patru zile ne mai despart de premiera noului serial „Povestea noastra”, care incepe in prima zi a Noului An, pe 1 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Numaratoarea inversa a inceput! Doar patru zile ne mai despart de premiera noului serial „Povestea noastra”, care incepe in prima zi a Noului An, pe 1 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D!
Numaratoarea inversa a inceput! Doar patru zile ne mai despart de premiera noului serial „Povestea noastra”, care incepe in prima zi a Noului An, pe 1 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Doar patru zile ne mai despart de premiera noului serial turcesc „Povestea noastra”, o productie fascinanta care descrie viata unei familii greu incercate, in care iubirea isi face loc pentru a compensa, oarecum, loviturile unui destin ce pare potrivnic.

 Din 1 ianuarie, de la ora 20:00, telespectatorii vor fi martori debutului unei noi povesti de viata, plina de aventura si neprevazut a unei familii cu sase copii care se lupta sa supravietuiasca intr-unul dintre cartierele cele mai sarace ale Istanbulului.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Fanii serialelor turcesti vor avea placerea sa se reintalneasca, prin intermediul micilor ecrane, cu frumoasa si talentata Hazal Kaya, („Feriha” si „Iubire ascunsa”) interpretand-o pe Filiz, persponajul central feminin. Filiz, o tanara ambitioasa, este o adevarata mama pentru fratiorii mai mici. Tanara preia fraiele intretinerii familiei numeroase, cu responsabilitati cu mult peste cele tipice varstei sale, dupa ce mama lor ii abandoneaza.

Isi face datoria din iubire si nu se plange de nimic, in ciuda comportamentului deviant al tatalui lor, alcoolic, Fikri (interpretat de Reha Ozcan).  Desi sunt saraci, copiii au invatat sa gestioneze asemeni unor adulti responsabili grijile care nu ii ocolesc.  In timp ce Filiz isi dedica viata fratilor ei,  impartasind nemultumirile sale doar celei mai bune prietene, Tulay (Nesrin Cavadzade), brusc apare in viata ei carismaticul Bari s  (Burak
Deniz). Acesta incearca sa o impresioneze cu fiecare ocazie pe Filiz, in timp ce fata crede ca in existenta ei nu este loc pentru dragoste. Povestea de dragoste dintre Filiz si Baris se complica atunci cand isi face aparitia Cemil (Mehmetcan Mincinozlu), ofiterul de politie indragostit si el de frumoasa tanara. 

Nu pierdeti, incepand din 1 ianuarie, de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, „Povestea noastra”, o emotionanta incursiune in viata unei familii sarace care lupta sa isi pastreze unitatea si caldura, dar si sa supravietuiasca intr-un mediu care pare sa nu ofere nicio

sansa.

Ultimul episod din serialul „Dragoste si ura” poate fi urmarit in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies