Nume de fete care vor avea succes. Așa trebuie să îți numești fetița!

nume de fete, nume de fete care vor avea succes, nume, succes, nume fete
nume de fete, nume de fete care vor avea succes, nume, succes, nume fete

În cazul în care urmează să ai o fetiță și încă nu știi cum vrei să o cheme, am realizat o listă cu nume de fete care sunt predestinate succesului.

Citeste si: Mihai Voropchievici, topul coșmarurilor și semnificațiile lor. E cumplit dacă visezi așa ceva!

Nume de fete predestinate succesului. Potrivit unor studii, persoanele au tendința să prezică succesul, inteligența, frumusețea unei persoane, pe baza numelui său pe care, inconștient, îl vor asocia cu diverse vedete sau personalități. Numeroase persoane cred că numele copilului nostru are o influență foarte mare asupra personalității și caracterului său, ba chiar se zice că poate influența destinul.

Deși nu există o garanție a succesului, există foarte multe nume populare în România, iar acestea pot fi asociate, cu ușurință cu persoane puternice, de succes, cu evenimente fericite, cu personalități biblice sau mitologice etc. Deși vi s-ar putea părea că aceste nume sunt comune, rezonanța lor este una foarte plăcută, iar simplitatea este cheia, mai ales că în ultima perioadă, numele românești nu mai sunt la mare căutare, ci bebelușii poartă, mai nou, nume străine. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

De asemenea, dacă tu porți unul dintre aceste nume, poate că este momentul să aflii ce înseamnă și să vezi dacă te potrivești cu caracteristicile relevate de însemnătatea sau chiar etimologia numelui.

Nume de fete care sunt predestinate succesului

Citeste si: Cei mai parsivi barbati, in functie de zodia in care s-au nascut

Ana este un nume simplu, ce provine din ebraică și înseamnă „ a avea milă” sau „a binevoi”. Femeia care poartă acest nume este răbdătoare, foarte atentă, mai ales la detalii, o fire perfecționistă și calmă. O persoană foarte entuziastă, Ana atrage foarte mulți oameni pin pozitivitatea de care dă dovadă în orice situație și prin faptul că este mereu dispusă să ajute, fiind o persoană cu adevărat miloasă.

Doar pe plaiurile mioritice, câteva „Ane” marcante au fost Ana Blandiana, Ana Aslan.

Citeste si: Vrei sa slabesti? Recomandam dieta indiana. Rezultatele sunt miraculoase



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

SINGURA zodie protejată de Univers, conform profețiilor lui Nostradamus

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies