Numere Loto 6/49: Ce sa faci ca sa castgi premiul cel mare

Numere Loto 6/49: Ce sa faci ca sa castgi premiul cel mare
Numere Loto 6/49: Ce sa faci ca sa castgi premiul cel mare

Numere Loto 6/49. Toata lumea isi incearca norocul, insa putini sunt cei care reusesc sa ghiceasca toate cele sase numele si sa castige marele premiu.

Numere Loto 6/49. Loteria Romana organizeaza saptamanal extrageri in urma carora se alege cel putin un castigator pentru mai multe categorii. Daca ai noroc, poti castiga premiul cel mare. Exista persoane care joaca toata viata si nu castiga nimic si persoane care joaca o singura data si casgiga.

Numere Loto 6/49. Matematicienii sustin ca exista un anumit ritm pe care un jucator il poate urma pentru a castiga.

Aceasta metoda a fost testata in America, Massachusetts, unde a fost descoperit o slabiciune a sistemului.

Numere Loto 6/49. Oamenii de stiinta au stabilit ca, cu cat numarul de bilete cumparate este mai mare, cu atat cresc mai mult sansele de castig. Urmand acest model, un american din Florida a devenit milionar doar cu ajutorul banilor castigati la Loterie.

Numere Loto 6/49.

 Liliana Minca, fost presedinte al Loreriei Romane, ofera cateva sfaturi pentru a castiga:

- Joaca mereu varianta simpla si nu faceti scheme pentru a nu cheltui mai mult decat vrei sa produci. Cei mai multi castigatori au avut variante simple.

- Mizeaza pe numerele personale. Evita sa pui numere la intamplare. Se pare ca cele mai multe persoane care s-au imbogatit din castigurile de la Loto au mizat pe data nasterii.

- Informeaza-te din carti. Se pare ca exista o carte pe care o poti consulta pentru vedea scheme si combinatii castigatoare.

Numere Loto 6/49. Acestea sunt cele mai norocoase numere din istoria Loteriei Romane:

13- a iesit de 149 de ori
33- a iesit de 143 de ori
12- A iesit de 142 de ori
36- A iesit de 142 de ori
29- A iesit de 141 de ori
5- A iesit de 136 de ori
48

- A iesit de 135 de ori
9- A iesit de 135 de ori



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce numere trebuie sa joci la loto in functie de zodie. Incearca de azi si norocul iti va surade

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies