Numere norocoase in functie de zodie in 2018! Care sunt cele 5 numere care va poarta noroc

Numere norocoase in functie de zodie in 2018! Care sunt cele 5 numere care va poarta noroc
Numere norocoase in functie de zodie in 2018! Care sunt cele 5 numere care va poarta noroc

Cei interesati de numere norocoase in functie de zodie in 2018 trebuie sa afle ca fiecare zodie in parte are cate 5 numere favorabile care vor avea puterea de a va influenta existenta in mod pozitiv si de a va ajuta in calatoria voastra spirituala.

 

Numere norocoase in functie de zodie in 2018-Berbec

 

Planeta care patroneaza Zodia Berbec este Marte, astfel, cei nascuti in aceasta zodie au o energie versatila si sunt caracterizati de multa determinare. Sunt energici, victoriosi si curiosi. In noul an, numerele lor norocoase vor fi 6, 18, 41, 77 si 83, numere care le vor aduce mult noroc si de asemenea solutii in momentele dificile. 

 

 

Numere norocoase in functie de zodie in 2018-Taur

 

Persoanele nascute in aceasta zodie sunt romantice, binevoitoare, rabdatoare si inteligente. Zodia lor este patronata de energia planetei Venus. Numerele 5, 33, 50, 57 si 82 ii va ajuta in anul 2018 in toate aspectele vietii lor.

 

Numere norocoase in functie de zodie in 2018-Gemeni

 

Anul 2018 se anunta a fi unul foarte dinamic pentru persoanele nascute in Zodia Gemeni, zodie care este patronata de catre Planeta Mercur. Anul acesta, numerele norocoase ale celor nascuti in Zodia Gemeni sunt 1, 10, 18, 35 si 86.

 

Numere norocoase in functie de zodie in 2018-Rac

 

Persoanele nascute in Zodia Rac au o intuitie foarte puternica, sunt gentile si cu o imaginatie foarte bogata. Ei reusesc sa iasa din situatiile tensionate cu multa gratie si isi urmaresc mereu visurile. Anul acesta, persoanele nascute in Zodia Rac ar trebui sa se bazeze pe energia benefica a numerelor 1, 21, 24, 58 si 66.

 

Numere norocoase in functie de zodie in 2018-Leu

 

Semnul zodiacal Leu este definit de loialitate, entuziasm si spirit combativ. Anul acesta, persoanele nascute in Zodia Leu se pot baza pe energia benefica a numerelor 6, 24, 39, 59 si 83. Aceste numere vor aduce in viata lor multe schimbari pozitive.

 

Numere norocoase in functie de zodie in 2018-Fecioara

 

Un semn de pamant, Zodia Fecioara se bucura de puterea vindecatoare a Mamei Terra. Planeta care influenteaza acest semn este Mercur, aducand multa eleganta si putere in viata celor nascuti in Fecioara. Numerele lor norocoase in anul 2018 vor fi 16, 29, 79 si 90.

 

Numere norocoase in functie de zodie in 2018-Balanta

 

Persoanele nascute in Zodia Balanta sunt cele mai idealiste si in acelasi timp prezinta aptitudini sociale desavarsite. Cei nascuti in aceasta zodie sunt patronati de energia Planetei Venus. Anul acesta, numerele care le vor aduce cea mai multa energie sunt 7, 20, 55, 77 si 86. Sunt numerel care le vor aduce mult noroc.

 

 

Numere norocoase in functie de zodie in 2018-Scorpion

 

Sub influenta planetelor Marte si Pluto, cei nascuti in Zodia Scorpion sunt persoane misterioase, intuitive, rationale si foarte determinate. Vibratia acestui semn zodiacal va fi influentata in anul 2018 de energia benefica a numerelor 27, 29, 45, 53 si 89.

 

Numere norocoase in functie de zodie in 2018-Sagetator

 

Cei nascuti in Zodia Sagetator sunt curajosi, optimisti si iertatori, datorita planetei care ii patroneaza, Jupiter. Anul acesta, numerele 6, 16, 23, 60 si 81 se vor dovedi a fi foarte norocoase pentru ei.

 

Numere norocoase in functie de zodie in 2018-Capricorn

 

Sub influenta Planeti Saturn, cei din Zodia Capricorn se bucura de un sprijin de exceptie in indeplinirea tuturor obiectivelor lor. Sunt persoane perseverente, generoase si de foarte mare incredere. In ceea ce ii priveste, noul an se arata foarte promitator si promite ajutorul acestor numere favorabile: 3, 21, 66, 83 si 84.

 

Numere norocoase in functie de zodie in 2018-Varsator

 

Un element „de aer” si sub influenta Planetei Uranus, cei nascuti in Zodia Varsator, sunt caracterizati de o atitudine toleranta, prietenoasa si un spirit idealist, uneori rebel. Anul 2018 ii ajuta cu energia benefica a numerelor 17, 40, 46, 61 si 76, numere care vor aduce in viata voastra, uneori fara sa observati magia, mult asteptata.

 

Numere norocoase in functie de zodie in 2018-Pesti

Pestii sunt patronati de Planeta Neptun si aceasta energie ii face sa fie persoane temperate, visatoare si constiincioase. Cei nascuti in acest semn zodiacal se vor bucura in anul 2018 de influenta benefica a unor numere de ajutor: 8, 10, 27, 56 si 69, care isi vor face adesea simtita prezenta in vietile lor, pentru a contribui la buna-starea lor fizica si emotionala.

 

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Diana Bulimar, dezvaluiri neasteptate din culisele emisiunii! "Mi-am dat seama ca o sa ies eu"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies