Numerologul Mihai Voropchievici da cartile pe fata: "Stiintele ezoterice nu inseamna lipsa de credinta in Dumnezeu"

Numerologul Mihai Voropchievici da cartile pe fata:
Numerologul Mihai Voropchievici da cartile pe fata: "Stiintele ezoterice nu inseamna lipsa de credinta in Dumnezeu"

Cunoscutul numerolog Mihai Voropchievici a vorbit deschis despre numerologie si alte stiinte ezoterice si de raportul intre acestea si credinta in Dumnezeu.

Mihai Voropchievici sustine ca, desi este numerolog si cu asta se ocupa in viata de zi cu zi, este un om credincios.

”Ştiintele ezoterice nu inseamna lipsa de credinta in Dumnezeu. In toate cartile sfinte vei gasi referiri exact  la stiintele astea ezoterice.  A nu crede in astfel de lucruri, in astrologie de exemplu, unde se studiaza miscarea planetelor si raportul lor cu muritorul este o greseala.

Eu cred in Dumnezeu. Eu nu contest credinta. Ceea ce contest sunt poate preotii. Sunt unii cu har, altii de dar. Pe acestia din urma ii contest. In istorie, cu mii de ani in urma,  de stiintele ezoterice se bucurau doar preotii, regii, persoanele cu influenta”, marturiseste Mihai Voropchievici  in cadrul emisiunii ”Dincolo de aparente”.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Prognoza meteo din batrani pentru luna octombrie! Mihai Voropchievici iti spune cum va fi vremea pe zile!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies