Nunta anului 2024. Noul trend este nunta de trei zile, locațiile în natură, aranjamentele suspendate, barmanii veniți cu parașuta și kit-urile anti-mahmureală

Nunta anului 2024. Noul trend este nunta de trei zile, locațiile în natură, aranjamentele suspendate, barmanii veniți cu parașuta și kit-urile anti-mahmureală
Nunta anului 2024. Noul trend este nunta de trei zile, locațiile în natură, aranjamentele suspendate, barmanii veniți cu parașuta și kit-urile anti-mahmureală

Nunta anului 2024 aduce o nebunie cromatică și organizatorică, de la aranjamentele suspendate până la decizia mirilor de a petrece timp de trei zile, barmanii veniți la eveniment cu parașuta, căzile de băutură sau kit-urile anti-mahmureală.

Nunta anului 2024 este una gândită în cele mai mici detalii și poate fi cu siguranță evenimentul vieții pentru miri, dar și pentru invitați. Ca o noutate, petrecerea se va întinde pe o perioadă de trei zile, timp în care locațiile și imaginația debordantă a organizatorilor se vor completa mai bine ca niciodată.

Nunta anului 2024! ”În trend sunt Wedding Weekends, cu experiențe pentru 3 zile. Petrecem mult și bine, și începem cu vineri.”

Citește și: Top 7 trenduri pentru nunți în 2024. Trebuie să încerci numărul 4

Sezonul nunților începe în curând, iar trendurile din 2024 sunt mai nebunești ca oricând. Nunta clasică este înlocuită cu una lungă, care să țină ca-n povești, trei zile și trei nopți, și să rămână în amintirea tuturor cum că...”a fost odată ca niciodată...”.

”Anul acesta în trend sunt Wedding Weekends, mai precis nunțile gândite cu experiențe pentru 3 zile. Petrecem mult și bine, și începem cu vineri. Majoritarea își doresc ca petrerea să debuteze de când începe weekend-ul, cu o temă mai informală, diferită de cea elegantă de la nuntă, astfel ca prima seară să fie una în care să ne strângem împreună, fie să facem un foc de tabără, fie să stăm pe malul mării sau la marginea piscinei.

Însă, important este să nu se lungească prea mult întâlnirea, pentru că absolut toți mirii au dorința ca invitații lor să fie în formă maximă sâmbătă. Prin urmare, nu o să ne întindem foarte mult vineri seara, doar undeva la maxim ora 23.00. Astfel că, a doua zi, nunta, care de regulă începe la 11.00, cu pregătirile, să îi țină pe toți în priză până dimineața.”, a declarat, pentru Kfetele.ro,
wedding planner-ul Ivona Nenu la evenimentul aspirațional și inspirațional „Wedding Trends 2024”, organizat la unica orangerie de evenimente de lângă București.

Nunta anului 2024 sparge barierele clasicului din punctul de vedere al organizării. ” Să fie la un castel sau pe marginea unei piscine.”

În 2024, persoana care planifică nunta este esențială. Exact ca în filmele americane pe care le savurăm și încercăm să ne imaginăm că am fi noi protagoniști, wedding planner-ul organizează totul în detaliu, din clipa în care s-a spus „DA”-ul la cererea

în căsătorie până la ziua cea mare a nunții. Anul 2024 sparge barierele clasicului din punctul de vedere al organizării unei nunți, pentru că un astfel de eveniment este așteptat de miri, de familie și de invitați ca fiind un adevărat show.

”Printre primele discuții pe care le ai cu un wedding planing este legat de cum să fie sau unde să fie nunta? Să fie la un castel, să fie pe marginea unei piscine, să fie într-o grădină, să fie într-un loc elegant, clasic elegant, sunt atât de multe criterii și discuții

la început de drum, după ce mireasa a fost cerută în căsătorie. După marele DA, pornim la drum, uneori și câte un an și jumătate, și luăm detaliu cu detaliu, astfel ca ziua perfectă să fie și de neuitat.

În momentul în care ne dăm seama povestea pe care vrem să o desenăm mai departe, întrebăm pe fiecare furnizor în parte, astfel încât, să putem să realizăm totul într-un buget pentru miri, de la cel mai mic, până la cel mai mare.

Îi trimitem apoi, prin recomandări, la vizionări, la degustări, la probe de rochii, de machiaje,de costume, la întâlniri cu fotografii, uneori îi trimitem și să asculte banduri pe care să le aibă în ziua evenimentului.”, a explicat wedding plannerul Ivona Nenu pentru Kfetele.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Nunta anului 2024! Se merge pe un desfășurător al evenimentului care să atingă toate momentele importante

Momentele nunți trebuie planificate la carte, fără să se uite vreun amănunt care să umbrească întreaga organizare. Poate tocmai de aceea orice detaliu trebuie luat în calcul.

”Cel mai important pentru miri și pentru apropiați, punem în desfășurător toate momentele emoționante, momentele principale ale zilei, vorbim aici despre îmbrăcatul miresei, despre îmbrăcatul mirelui, first look (momentul când ei se văd pentru prima dată), despre cununia religioasă și apoi, evident, începe petrecerea. Facem repede și ședința foto pentru a rămâne cu amintiri frumoase peste ani. Și aici, foarte important, luăm în calcul ora de apus pentru a da mai multă emoție imaginilor. Apoi, începe petrecerea, cele 8-9 ore de petrecere, unde se vor calcula la minut reprize de 45 de minute de muzică live alternate cu Dj și invitați speciali, aducerea celor patru feluri de mâncare, plus tortul, dar și momente surpriză, care pot fi de la dansul mirilor sau aruncarea buchetului până la furatul miresei, toate momentele care practic dau o savoare aparte și un farmec petrecerii.”, a mai declarat Ivona Nenu pentru Kfetele.ro.

Nunta anului 2024! Barmanii aruncați cu parașuta, băuturile în căzi și tortul ideal făcut din...rochia miresei

Nunta anului 2024 e o adevărată nebunie, se poate experimenta orice, de aceea, mirii trebuie să fie receptivi la nou și la...aventură.

”De pildă, cum ar fi să vină barmanii la nuntă aruncați cu parașuta sau cum ar fi să vină barmanii la nuntă pe lac într-o barcă și cu niște steaguri, să se anunțe începutul petrecerii în forma aceasta. Ideile pot fi nebunatice, anul acesta, ne putem distra cu băutura privită ca un spectacol, ne gândim aici la căzile de prosecco, torturile de shot-uri, turnul de șampanie a revenit în 2024 în trend, poate un canoe plin cu ananas proaspăt sau cu nucă de cocos, dacă avem o petrecere tematică, la mare să zicem. Vin invitații și își aleg fructele în felul acesta, se duc la bar și li se prepară un cocteil personalizat cu iz exotic la o nuntă care va fi cu siguranță de neuitat.

Tortul de piersică este culoarea anului 2024, avem și variante vintage, care sunt în trend în anul acesta, alte torturi sunt cele făcute din rochia miresei, tort ce are ceva aparte, din punct de vedere emoțional. Tortul poate să fie în toate formele pe care, fie ți le-ai imaginat, fie le-ai luat ca referință pe internet. Sau mai există și posibilitate ca mirii și nașii să realizeze un tort Pavlova cu mâinile lor, să contruiască în fața invitaților bezea cu bezea, frișcă, fructe și praf, ca o experiență inedită și foarte amuzantă.”, a conchis Ivona Nenu.

Nunta anului 2024! Surpriză, avem ca noutate, kiturile anti-mahmureală, oferite în loc de mărturii

Inedit la nunțile din 2024 sunt kit-urile anti-mahmureală, cele care sunt benefice a doua zi după petrecere.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

”Una dintre variantele amuzante ar fi ca acest kit să conțină zeamă de varză și tot soiul de lucruri super utile. Poate ai nevoie, la finalul serii, de un elastic de păr, fiindcă nu îți mai rezistă coafura, poate de un plasture, întrucât ai dansat toată noaptea și vrei să te simți în confort, pe toate le poți găsi într-un săculeț fie ca și mărturii pe masă, fie într-un coșuleț strâns lângă scenă sau le poți găsi chiar în camera de hotel, dacă vorbim despre o nuntă în deplasare, unde vor fi cazați invitații. Aici venim în plus cu un kit de reabiltate, care cu siguranță va face deliciul de a doua zi și va fi și foarte util, întrucât în el se pot găsi pungi pentru ochii obosiți, zeamă de varză pentru revenire, aspirină, un gel de mâini și mentosane.”, a dat detalii wedding planner-ul Ivona Nenu.

Nunta anului 2024! ”Decorurile nunților și aranjamentele florale vor fi suspendate, agățate din tavan.”

Nunta anului 2024 nu înseamnă doar organizare, ci se merge mult pe atmosfera dată de felul în care este aranjat locul în care are loc petrecerea. S-a dus și în cazul acesta clasicul, pariul în trend este natura care generează emoții. Decorurile nunților, aranjamentele florale, designul meselor și al spațiilor conexe vor sta în 2024 sub semnul unicității și al ineditului. Nicu Bocancea, cel mai premiat florist român la nivel internațional, mizează pe construcțiile suspendate deasupra meselor, umbrele naturale, din materiale neconvenționale, transparente și cu un iz de minimalism eclectic, care să umple în cel mai spectaculos și creativ mod partea superioară a locațiilor.

”Trend-uri naturale, în care alegem să întâmpinăm mirii și apoi invitații, este cel al aranjamentelor suspendate, cu structuri agățate din tavan, volumetrie supradimensionată. E ceva nou, ceva inedit, fiindcă atunci totul este în mișcare, pare mai viu, mai emoționant și, firește, de neuitat. Mesele de sticlă, în contrast cu tacâmurile, florile piersică reprezintă clar culoarea anului 2024.

Noi românii suntem nuntași de profesie, ne plac evenimentele, mergem la multe nunți, de aceea, este un concurs între miri în fiecare an. Nu mai merge să punem un vas pe masă, ci trebuie să facem un joc de flori care să dea un farmec aparte evenimentului. În plus, diferit de anii precedenți, în 2024, venim cu florile de sezon. Încercăm să punem în valoare plantele și florile care sunt vedete primăvara- vara și toamna-iarna, de la bujorii de primăvară, lalelele de mai- iunie sau perioada următoare în care hortensiile se pot armoniza cu trandafirii. Pe de altă parte, se poate folosi gerbera în cantități foarte mari, într-o pălărie deasupra mesei, floare care dă un aspect fabulos.”, a detaliat Nicu Bocancea, pentru Kfetele.ro, tot ce ține de partea de design a evenimentului. O parte importantă care, veți vedea în articolele următoare, va avea legătură cu lucrurile esențiale ale nunții, în special pentru mireasă, cum ar fi rochia, coafurile și chiar machiajul. Totul cumulat duce la evenimentul perfect din 2024.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies