Nuntă la Puterea Dragostei! Andreea Pirui și Marius au hotărât data și locul evenimentului! Primele declarații oficiale!

Andreea Pirui şi Marius de la Puterea Dragostei
Andreea Pirui şi Marius de la Puterea Dragostei se pupă

Andreea Pirui și Marius au hotărât data nunții, după ce, de ziua blondinei, fostul concurent de la Puterea dragostei a cerut-o de soție de ziua ei

Andreea Pirui și Marius au hotărât data nunții! Evenimentele se petrec cu repeziciune între concurenții de la Puterea dragostei. Nici nu s- terminat bine sezonul 2, că unii dintre ei se pregătesc de căsătorie și fac pași decisivi în acest sens.

Marius şi Andreea Pirui în casă
Marius şi Andreea Pirui, momente romantice la Puterea Dragostei

Andreea Pirui și Marius au hotărât data nunții! Ce mesaj le-a transmis un fost concurent de la Puterea dragostei

Un exemplu clar este Andreea Pirui și Marius, cei doi îndrăgostiți, care s-au logodit chiar de ziua de naștere a blondinei. Atunci, Andreea i-a spus lui Marius:  Da, șoricelule!!!”,  pentru a doua oară.  Nașă, azi este despre tine! Îți urez un sincer și călduros la mulți ani. Să ai parte de tot ce îți dorești tu. Casă de piatră și ție și lui nașu`.

Sunteți cei mai minunați oameni, iubiți-vă mult la fel ca și până acum. Eu aveam încredere în voi și am și acum. Vă doresc cei mai frumoși copii, două fetițe pentru că știu că asta vă doriți voi. Vă iubesc din toată inima mea și mă bucur că v-am cunoscut. Sper să ne revedem curând. La mulți ani, nașă!”   i-a transmis Gabriel Vasiliu de la „Puterea Dragostei” chiar Andreei Pirui.

 

Citeste si: De ce s-au despărțit Livian și Andreea Pirui! Fostul iubit al Biancăi a recunoscut după un an

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

”Eu sunt un om conservator și mi-am dorit să fac toate lucrurile ca la carte”

Andreea Pirui și Marius au hotărât data nunții! Puțini știu că întreaga logodnă a fost premeditată. ”Eu sunt un om conservator și mi-am dorit să fac toate lucrurile ca la carte. Am ales un inel, cu ajutorul surorii Andreei, apoi, dimineața, am stat cu mama ei, la o cafea. Atunci, i-am spus că mi-aș dori ca Andreea să fie soția mea,dar pentru a se întâmpla acest lucru, dânsa trebuia să îmi acorde consimțământul.

Așa era corect, și eu aș fi fost mai liniștit. Din fericire, nu a existat suspans, căci mama Andreei a acceptat imediat și mi-a dat binecuvântarea familiei. A fost cel mai important pas!”, a declarat Marius la emisiunea ”Totul despre Puterea dragostei”, de la WOWbiz.ro

Citeste si: Iancu Sterp şi Ella, cel mai nou cuplu din showbiz!? "A vizitat-o acasă"

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Andreea Pirui şi Marius de la Puterea Dragostei
Andreea Pirui şi Marius de la Puterea Dragostei dansează

Andreea Pirui și Marius au hotărât data nunții! ” Am ales și cavalerii de onoare, Philip, Gabriel și Robert”

Andreea Pirui și Marius au hotărât data nunții! După ce i-a oferit inelul, iar Andreea a acceptat, cei doi au început să se gândească și mai concret la cel mai important eveniment din viața lor. ”Am decis data, va fi anul viitor, la Cluj! Sper să vină toți prietenii noștri de la Puterea dragostei, dar și familiile sau apropiații din copilărie. Am ales și cavalerii de onoare, Philip, Gabriel, Robert, iar ca domnișoare de onoare, Berna, dacă nu se căsătorește și ea până atunci. Abia aștept! Mă văd prințesă”, a declarat Pirui la ”Totul despre Puterea dragostei”.

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

O mai tii minte pe Plusica de la ''Puterea dragostei''? A slabit enorm! Cum arata acum, la 53 de kilograme

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies