NUNTA REGALA 2018. Ce meniu vor servi invitatii de la nunta regala si cine a ales bucatele. Pregatirile sunt pe ultima suta de metri

NUNTA REGALA 2018. Ce meniu vor servi invitatii de la nunta regala si cine a ales bucatele. Pregatirile sunt pe ultima suta de metri
NUNTA REGALA 2018. Ce meniu vor servi invitatii de la nunta regala si cine a ales bucatele. Pregatirile sunt pe ultima suta de metri

NUNTA REGALA 2018. Meniul de la nunta regala se pregateste, in secret. O armata de bucatari fac pregatirile pentru cea mai asteptata nunta a anului.

NUNTA REGALA 2018. Cei mai buni chefi s-au ocupat de meniul receptiei pentru nunta regala, obisnuiti sa satisfaca cele mai fine gusturi. 30 de specialisti pastreaza secretul despre bucatele ce vor fi servite, insa au fost dezvaluite cateva detalii. Mancarurile alese vor fi pe baza de fructe si legume naturale, de sezon, pentru ca gustul sa fie unul de cinci stele.

NUNTA REGALA 2018. In bucataria din Castelul Windsor, cea mai veche din Marea Britanie, chefii si asistentii lor pregatesc meniul pentru nunta anului, astfel incat invitatii sa se bucure de cele mai rafinate preparate.

Prezentarea este si ea esentiala, iar nuntasii se vor delecta cu foie gras, branzeturi si aperitive. Potrivit dorintei cuplului princiar, preparatele au fost alese pentru a putea fi savurate stand in picioare, iar legumele au fost aduse de la ferme britanice. Sparanghelul a fost insa recoltat din gradinile palatului Windsor.

"Probabil ca or sa gateasca miel pentru ca englezii sunt renumiti pentru mielul lor, or sa foloseasca sparanghel fara discutie, or sa foloseasca sosurile lor cu galbenus de ou, cu menta, branzeturile lor care sunt foarte bune.

Pentru mine, curiozitatea nu e ce pun pe masa, ci ce pun in pahar! Pentru ca englezii nu sunt foarte buni pe vinuri si cred 100% ca vor fi vinuri frantuzesti. Sampania va fi frantuzeasca", spune Chef Radu Dumitrescu, potrivit observator.ro.In ceea ce priveste tortul de nunta, cuplul regal a renuntat la traditie si anuntat ca acesta va avea aroma de lamaie si flori de soc. Il va realiza cofetaria uneia dintre prietenele lui Meghan, originare din California.
Biscuitii englezesti, crema de zahar ars si trufele din ciocolata cu lapte sunt de asemenea in meniu.

NUNTA REGALA 2018. Meniul final al marelui eveniment nu a fost inca publicat, dar mirii au fost implicati personal in fiecare detaliu culinar, a dezvaluit bucatarul-sef de la Windsor.

"Sunt doar alegerile lor. Noi doar am facut niste sugestii, iar cuplul s-a implicat total. A gustat totul, s-a ocupat de fiecare detaliu", a spus bucatarul.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

De ce sa nu mai mananci banane pe stomacul gol. Iti fac mai rau decat crezi

SUPER HOT! Cât de SEXY este iubita lui Cristiano Ronaldo în costum de baie. Georgina Rodriguez arată TOT, fără reţineri!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Andreea Ibacka, apel disperat pe internet: "Ajutor! Au dispărut!”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Momente de coșmar pentru un turist american pe Aeroportul Otopeni: „Cel mai prost aeroport din Europa”. Chinurile prin care au trecut străinul și alți zeci de pasageri

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies