NUNTA REGALA 2018. Impresionant! Omagiul printului Harry adus printesei Diana. Ce face mirele in memoria mamei lui

NUNTA REGALA 2018. Impresionant! Omagiul printului Harry adus printesei Diana. Ce face mirele in memoria mamei lui
NUNTA REGALA 2018. Impresionant! Omagiul printului Harry adus printesei Diana. Ce face mirele in memoria mamei lui

NUNTA REGALA 2018. Printul Harry a facut un gest impresionant ca omagiu adus mamei lui, invitand familia printesei Diana la nunta regala.

NUNTA REGALA 2018. Printul Harry i-a invitat la nunta pe cei trei frati ai mamei lui, Diana, ca un omagiu adus regretatei printese care a murit in 1997. Mirii au facut si alte gesturi simbolice care sa le aminteasca de printesa Diana.

Dupa ce s-a asigurat ca mama sa ia parte la logodna, adaugand doua dintre diamantele ei la inel, printul Harry a vrut sa fie convins ca amintirea printesei Diana nu va lipsi nici de la nunta.

De aceea i-a implicat in marele eveniment si pe membrii familiei din partea mamei sale. Una dintre matusile tanarului print va tine un discurs la finalul ceremoniei religioase din capela St. George.

"Este atat de important pentru mine sa stiu ca este alaturi de noi si ca am putut sa-i cunosc matusile, oameni care au fost atat de importanti pentru mama lui", a spus Meghan Markle, potrivit observator.ro.

NUNTA REGALA 2018. Actrita americana a stiut de la inceput cum va arat buchetul ei de mireasa. Meghan Markle a facut un gest extraordinar in memoria Dianei si a ales trandafirii albi, florile preferate ale printesei inimilor. Este de asteptat ca logodnica printului Harry sa foloseasca si iedera, simbol al fidelitatii, prieteniei si al afectiunii, asa cum au facut Diana si ducesa de Cambridge.

NUNTA REGALA 2018.

Si coafura miresei ar putea fi accesorizata cu diadema preferata a printesei Diana. In ziua nuntii ei cu printul Charles, Diana a purtat nepretuita diadema Spencer, ce are un design elaborat si care se afla in familia sa din perioada reginei Victoria.

"Diana a murit la 36 de ani, Meghan intra in scena la 36. Intr-un fel, ea a preluat stafeta de la printesa Diana.

Este eleganta, plina de farmec, un spirit filatropic", a spus Andrew Morton, biograful printesei Diana.Printul Harry si actrita Meghan Markle si-au rugat invitatii sa renunte la traditionalele cadouri de nunta. Le-au transmis, in schimb, sa doneze bani mai multor fundatii. Cuplul a ales personal sapte organizatii caritabile. Una dintre ele este o asociatie care sprijina familiile copiilor din Marea Britanie infectati cu HIV. Printul Harry continua astfel munca inceputa de mama lui, care a fost preocupata de educarea populatiei cu privire la virusul care poate deteriora sistemul imunitar.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

NUNTA REGALA 2018. Ce meniu vor servi invitatii de la nunta regala si cine a ales bucatele. Pregatirile sunt pe ultima suta de metri

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies