Nuntă secretă la ”Puterea Dragostei” ”Această zi e memorabilă”

Nuntă secretă la ”Puterea Dragostei” ”Această zi e memorabilă”
Nuntă secretă la ”Puterea Dragostei” ”Această zi e memorabilă”

Nuntă spectaculoasă în Cluj Napoca, acolo unde locuiește una dintre fostele concurente de la Puterea Dragostei.

A fost nuntă mare în familia Ralucăi Munte, fosta concurentă de la Puterea Dragostei. Sora Ralucăi s-a căsatorit, iar petrecerea a avut loc la un restaurant cunoscut din Cluj Napoca. Raluca a postat o imagine cu sora ei, la brațul tatălui lor.

”Această zi e memorabila! Această poză va rămâne una din cele mai importante din viața mea! Familia este pe primul loc!”, a scris Raluca, după ce numeroșii fani i-au transmis ”casă de piatră” dar s-au arătat mirați că s-a căsătorit în secret.

Asta pentru că sora Ralucăi seamănă foarte bine cu fosta concurentă de la Puterea Dragostei.  Raluca a explicat că în poză sunt sora și tatăl ei. ”Semănăm foarte bine, eu și sora mea, deși între noi este o distanță de 5 ani și jumătate”.

Raluca Munte de la Puterea Dragostei are acum o relație cu fostul iubit

Raluca Munte a făcut la Puterea Dragostei întâi un cuplu cu Adrian Iancu, apoi cu Ricardo Filip.

De altfel, din emisiune a ieșit chiar împreună cu Ricardo și toată lumea spera ca relația lor să continue și și afara show-ului, însă la puțin timp s-au despărțit. A urmat și un scandal întru Raluca și Ricardo, cei doi aruncându-și acuzații grave, iar într-un final tânăra a pornit și un proces împoriva fostului ei iubit, mutat în SUA.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Între timp, Raluca are o relație cu fostul ei iubit dinainte de a intra în casa de la ”Puterea Dragostei”. Raluca se iubește cu Origen,  un artist cunoscut, care este prieten foarte bun cu Antonia, dar și cu Lauras Giurcanu. Anul trecut, acesta și-a încercat norocul și într-o emisiune de talente muzicale. 

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei, față în față cu Raju! Ce le-a transmis Adrian

Citeste si: Ce soră frumoasă are Ioana Ginghină! Elena a fost voleibalistă, iar acum e traducător autorizat de engleză şi germană!

Citeste si: Raffaelo, fostul concurent de la Puterea Dragostei, a avut iubită acasă? Dezvăluirile făcute de Diana, tânăra de care s-a despărțit acum



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies