Nuntă uriașă la ”Puterea Dragostei”! ”Anul viitor se va întâmpla, e stabilit”

Nuntă uriașă la ”Puterea Dragostei”! ”Anul viitor se va întâmpla, e stabilit”
Nuntă uriașă la ”Puterea Dragostei”! ”Anul viitor se va întâmpla, e stabilit”

Puterea Dragostei se pregătește de nuntă, frumoasa Bernadett fiind decisă își pună pirostriile alături de iubitul ei din emisiunea fenomen de la Kanal D, Philip.

”Anul viitor se va întâmpla, e stabilit”, ne-a mărturisit, emoționată de idee, Bernadett de la Puterea Dragostei, convinsă fiind că și-a găsit sufletul pereche în persoana lui Philip, concurentul pentru care a luptat timp de luni bune.

Citeste si: Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei s-au împăcat! „Ziua a pus statusul și seara Andreea Pirui era la hotel la Marius”

Culmea, recunoaște Berndett de la Puterea Dragostei, ideea de a se mărita anul viitor a fost una pe care a acceptat-o destul de greu, dar a fost convinsă de Philip că este cea mai bună variantă pentru ei, că relația lor este una suficient de solidă pentru ca iubirea pe care o împărtășesc să se concretizeze într-un act oficial.

”Mi-a spus că mă iubește, iar eu îl iubesc.

Când m-a întrebat despre căsătorie, am spus da, din tot sufletul. Ne potrivim, simt că el este alesul, așa că nu văd de ce nu ne-am căsători anul viitor.

Mai avem de pus la punct niște detalii, încă nu am vorbit cu cei care vrem să ne cânte la nuntă, nu mi-am ales o rochie de mireasă, deși știu cum vreau să fie.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Oricum, vom avea două nunți, două petreceri, una la București și una acasă, cel mai sigur. Așa că, la anul, avem nunta... Sper să fie una la care să poată participa cât mai mulți oameni, avem mulți pe care îi vrem alături de noi, sper să nu mai fie restricțiile astea...”, ne-a spus, în exclusivitate frumoasa Bernadett.

Bernadette de la ”Puterea Dragostei”, ceartă serioasă cu Philip, împăcare mai dulce ca niciodată

De curând, de la iubirea pe care o arătau pe micile ecrane, cei doi parteneri au început să-și arunce acuze grave. „Nu e conștientă ce are lângă ea. Poate dacă o să mă piardă de tot, atunci o să înțeleagă”, a declarat Philip.

Concurentul de la Puterea Dragostei a declarat că o iubește și a iertat-o de prea multe ori pe blondină.

Totul ar fi început după ce Berna a observat să Philip se uită într-un mod special la Ligi, fosta lui iubită.

Pe atunci, blondina era acuzată că, din răzbunare, a vorbit cu mai mulți băieți, inclusiv prietenul lui Andi, dar, într-un final, Berbadett și Philip s-au împăcat, iar de atunci, în relația lor, este doar ”lapte și miere”.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Citeste si: Ella părăsește casa Puterea Dragostei după ce a fost bătută de Daiana? „Nu stau ca nimeni să mă lovească. Am căutat bilet de avion...”

Bernadette de la ”Puterea Dragostei” a înnebunit lumea cu formele ei

Blondina Bernadette este ultima concurentă din primul sezon de la Puterea Dragostei care a intrat în casă,  în cel de-al doilea sezon al emisiunii, alături de ceilalți concurenți, pentru a-și găsi partenerul potrivit și dragostea.

Bernadette are doar 21 de ani și este din Târgu Mureș.

Tânăra româncă este model și adoră să facă fotografii, mai ales în ipostaze sexy, iar conturile ei de socializare sunt pline de imagini care mai de care mai senzuale cu blondina. Cu toate că este foarte frumoasă și are o siluetă de invidiat, Bernadette a avut mult de ”muncit” ca să își găsească jumătatea la ”Puterea Dragostei”.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce spune Cătălin Botezatu despre dress code și ce anume se poartă vara aceasta. „Nu întotdeauna ai bani să-ți cumperi.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies