Nurgul Yesilcay, „vocea femeii” in Turcia: „Diversitatea rolurilor ma fascineaza”

Nurgul Yesilcay, „vocea femeii” in Turcia: „Diversitatea rolurilor ma fascineaza”
Nurgul Yesilcay, „vocea femeii” in Turcia: „Diversitatea rolurilor ma fascineaza”

Nurgul Yesilcay, interpreta Sultanei Kosem, din serialul omonim, este supranumita “vocea femeii” in Turcia, datorita rolurilor pe care le interpreteaza.

Talentata Nurgul, care pana nu demult a putut fi urmarita de telespectatorii romani  interpretand rolul unei femei modeste, asa cum era Gulseren, in “Furtuna pe Bosfor”, a trecut rapid la ipostaza de Sultana. De la inceputurile carierei si pana in prezent, Nurgul Yesilcay a trecut prin zeci de roluri in filme sau seriale, fiecare cu o alta poveste, o alta viata, actrita dovedind o versatilitate remarcabila.

“De la debutul meu actoricesc si pana in prezent am interpretat numeroase roluri, am redat tipologii diferite ale femeii.

Primul rol jucat a fost al unei tinere rebele, apoi au urmat alte zeci de roluri in filme si seriale, toate diferite. Am fost si voi continua sa fiu <vocea femeii> in Turcia,”, spune Nurgul.

Rolul Sultanei Kosem a fascinat-o instant pe Nurgul Yesilcay, prin complexitate, prin dificultatea lui.

“Diversitatea rolurilor ma fascineaza. Dupa Gulseren (rol interpretat in “Furtuna pe Bosfor”) cea modesta, s-o interpretez pe cuceritoarea Kosem a fost minunat, fascinant de-a dreptul.

Este fabulous sa conduci un Serai, sa faci parte dintr-o Dinastie, precum Kosem. Cand producatorul Timur Savci mi-a propus sa interpretez rolul celei mai importante femei de la curtea Imperiala, asa cum este cunoscuta Sultana Kosem, nu am stat pe ganduri si am acceptat imediat. Acum, Kosem face inconjurul Lumii. Imperiul Otoman are o istorie care atrage tot Globul. Serialul (Kosem – n.r.) este transmis lumea intreaga, in peste 80 tari”, declara actrita.

Nurgul Yesilcay poate fi urmarita in serialul de succes “Kosem”, difuzat in fiecare luni si marti, de la ora 20:00, la Kanal D.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

“Sultana Kosem”, actrita Nurgul Yeşilçay si-a deschis magazin de genti! O geanta, marca Nurgul, costa in jur de 700 Euro

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies