Nursema iubește din nou

Nursema iubește din nou
Nursema iubește din nou

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D, o regăsim pe Nursema plină de speranță, în frumoasa relație care se conturează între ea și Ruzgar.

Cu toate că părinții săi au descurajat din start o relație cu Ruzgar, colegul și șeful său de la locul de muncă, iată că Nursema va da curs sentimentelor de iubire care apar între cei doi. Kîvîlcîm și Omer sunt extrem de fericiți împreună și se bucură din plin de fiecare moment petrecut împreună, în vreme ce Fatih și Gorkem ajung să aibă serioase probleme în căsnicie.

Nilay reușește să o convingă pe Pembe de faptul că nu a agresat-o niciodată pe Gorkem, așa cum susține cea din urmă și, mai mult decât atât, nora familiei Unal îi va dovedi soacrei sale că soția lui Fatih a avut o relație cu Omer.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cum va reacționa Pembe când se întâlnește față în față cu Omer, după ce a aflat de relația dintre acesta și nora sa, Gorkem, puteți afla astăzi, de la ora 20;00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D. 



Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Horoscop Peşti Iulie 2024. Nativii Peşti ar trebui să evite situațiile în care părerile sunt împărțite

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Răzbunarea unui student din Constanţa. Și-a incendiat profesorul pentru nota primită la examen. Care este starea dascălului

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Julia îl cheamă pe Sebastian în camera roșie! „Îmi place...”. Aflați cum reacționează Roberta în episodul din „Casa iubirii” de sâmbătă, 29 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Românii din vestul țării, în pericol! Medicii trag un semnal de alarmă. Boala care îi pândește, din cauza bacteriei descoperită în aer


Cookies