Nursema, la “capăt de drum”

 Nursema, la “capăt de drum”
Nursema, la “capăt de drum”

Astăzi, de la ora 20:00, un nou episod plin de emoție dar și suspans, din serialul “O dragoste”, intră în casele telespectatorilor, la Kanal D.

Doga încearcă din răsputeri să o salveze pe Nursema din drama pe care o trăiește de când părinții tinerei au aranjat căsătoria cu Ibrahim. Mai mult, Doga a aflat ce “poamă” este, de fapt, Ibrahim, și este sigură că acesta îi va distruge viață surorii lui Fatih, dacă aceștia își vor uni destinele.

În vreme ce Alev încearcă să îl îmbărbăteze pe Umut, care suferă teribil din cauza că nu poate fi alături de femeia iubită, Kîvîlcîm trăiește momente unice, alături de Omer. Cei doi îndrăgostiți dau curs sentimentelor ce îi leagă și vor face un pas important în relația lor, spre surprinderea celor două familii, Arslan și Unal.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Nursema urmează a fi pusă în fața situației de care se temea cel mai mult. Familia sa grăbește căsătoria cu Ibrahim, iar Nursema este devastată, simțind că nu mai are nicio scăpare din calvarul pe care îl trăiește.

 

Ce eveniment teribil se va petrece în viața încercatei Nursema, chiar în noaptea nunții sale, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.

 

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies