Nutritionistul are solutia ca sa scapi de grasimea de pe burta. "Niciodata nu mancati carne cu..."

Nutritionistul are solutia ca sa scapi de grasimea de pe burta.
Nutritionistul are solutia ca sa scapi de grasimea de pe burta. "Niciodata nu mancati carne cu..."

Burta nu este un blestem, ci rezultatul alegerii de a sta mai mult pe canapea, dar si de a spune de prea multe ori „DA” alimentelor procesate. In adolescenta, metabolismul arde caloriile mai ceva ca un motor Diesel, iar greselile de alimentatie, o bere in plus, o amandina in miez de noapte sau o portie de cartofi prajiti cu mujdei, nici nu clintesc acul cantarului.

O singura portie de chipsuri a fost asociata cu o ingrasare de un kilogram la fiecare patru ani, o portie de cartofi prajiti cu doua kilograme, iar una de carne procesata sau suc, cu jumatate de kilogram. Combinatii inteligente si miscare zilnica. Si specialistii romani sunt de acord cu faptul ca modul de combinare a alimentelor face diferenta dintre un adult suplu si unul plinut. „Metoda simpla prin care putem sa ne mentinem o greutate sanatoasa este sa respectam orele de masa si regulile de combinare.

Niciodata nu puneti carnea langa carbohidrati precum orez sau cartofi, ci langa o garnitura de legume. Iar acestea din urma merg cel mai bine cu branzeturi si lactate”, explica doctorul Bogdan Guinea, medic medicina de urgenta si consultant in nutritie. Potrivit acestuia, micul dejun ar trebui sa fie luat intre 7 si 9 dimineata, pranzul in intevalul 13.00-14.00, iar cina nu mai tarziu de ora 20.00.

Citeste mai multe aici.
 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Uite dieta MINUNE a celebrului model Miranda Kerr. Asa reuseste sa se mentina fosta vedeta de la Victoria's Secret

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies