O actrita cu origini romanesti cucereste lumea!

O actrita cu origini romanesti cucereste lumea!
O actrita cu origini romanesti cucereste lumea!

Serialul „Kosem” debuteaza luni, 23 ianuarie, la ora 20:00, la Kanal D.

 

Noul serial istoric de la Kanal D, “Kosem”, ce va avea premiera luni, 23 ianuarie, la ora 20:00, si va fi difuzat de luni pana joi, se anunta a fi marea revelatie a anului in materie de seriale. Realizat de aceeasi casa de productie care a oferit publicului din lumea intreaga serialul “Suleyman Magnificul”, “Kosem” ne poarta in lumea spectaculoasa, dar plina de pericole a secolului al XVII-lea, in Imperiul Otoman.
Sub aceeasi titulatura a “Secolului Magnific”, telespectatorii vor regasi in “Kosem” sultani, sultane, cadane, intrigi, o atmosfera intretinuta de teme muzicale asemanatoare celor din “Suleyman Magnificul”.
„Kosem” a inregistrat un succes urias in tari precum Ungaria, Grecia, Rusia, Indonezia, Lituania, Polonia, teritorii din Africa de Nord. Anastasia, cea care o interpreteaza pe sultana Kosem, a ajuns cu rapiditate la inimile telespectatorilor acolo unde serialul a fost difuzat.
Anastasia Tsilimpiou  a primit rolul Kosem dupa un casting exigent organizat in Turcia la care au participat peste 1000 de fete alese pe spranceana. Originara din Grecia, in varsta de 19 ani, tanara era deja cunoscuta in tara sa cand i s-a propus rolul lui Kosem. Aceasta interpretase cateva partituri in productii importante. Lucrul mai putin stiut despre aceasta este faptul ca ea provine dintr-o familie mixta- mama grecoaica si tatal roman.
Anastasia nu este straina de Romania, a vizitat-o de cateva ori, fiind profund impresionata de tara de origine a tatalui sau.
In serialul ce va debuta luni la Kanal D, frumoasa Kosem ii va fura inima sultanului Ahmed, care este stra-stranepotul sultanului Suleyman Magnificul. Sultanului Ahmed ii da viata actorul Ekin Koç, un tanar in varsta de 25 de ani, nascut in Antalya, Turcia.
Acesta s-a facut rapid remarcat de producatorii serialului „Kosem”, dupa ce a intrepretat roluri importante din productii autohtone.
Sultanul Ahmed reuseste sa succeada la tron dupa moartea fulgeratoare si neasteptata a tatalui sau, in 1603. In valtoarea evenimentelor de la palat, exista o singura persoana care ii indulceste existanta: Anastasia, femeia de care se indragosteste dupa ce ii vede potretul. Evenimentele dramatice o vor aduce pe fata din vis mai aproape de el...
Nu ratati marea premiera a serialului fenomen „Kosem”, luni, 23 ianuarie, la ora 20:00, la Kanal D! Productia va fi oferita telespectatorilor in fiecare saptamana, de luni pana joi, de la ora 20:00, la Kanal D! Serialul „Furtuna pe Bosfor” se va difuza in fiecare vineri, de la ora 20:00.

Noul serial istoric de la Kanal D, “Kosem”, ce va avea premiera luni, 23 ianuarie, la ora 20:00, si va fi difuzat de luni pana joi, se anunta a fi marea revelatie a anului in materie de seriale.

Realizat de aceeasi casa de productie care a oferit publicului din lumea intreaga serialul “Suleyman Magnificul”, “Kosem” ne poarta in lumea spectaculoasa, dar plina de pericole a secolului al XVII-lea, in Imperiul Otoman. Sub aceeasi titulatura a “Secolului Magnific”, telespectatorii vor regasi in “Kosem” sultani, sultane, cadane, intrigi, o atmosfera intretinuta de teme muzicale asemanatoare celor din “Suleyman Magnificul”. 

„Kosem” a inregistrat un succes urias in tari precum Ungaria, Grecia, Rusia, Indonezia, Lituania, Polonia, teritorii din Africa de Nord.
Anastasia, cea care o interpreteaza pe sultana Kosem, a ajuns cu rapiditate la inimile telespectatorilor acolo unde serialul a fost difuzat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Anastasia Tsilimpiou a primit rolul Kosem dupa un casting exigent organizat in Turcia la care au participat peste 1000 de fete alese pe spranceana. Originara din Grecia, in varsta de 19 ani, tanara era deja cunoscuta in tara sa cand i s-a propus rolul lui Kosem. Aceasta interpretase cateva partituri in productii importante. Lucrul mai putin stiut despre aceasta este faptul ca ea provine dintr-o familie mixta- mama grecoaica si tatal roman. Anastasia nu este straina de Romania, a vizitat-o de cateva ori, fiind profund impresionata de tara de origine a tatalui sau. 

In serialul ce va debuta luni la Kanal D, frumoasa Kosem ii va fura inima sultanului Ahmed, care este stra-stranepotul sultanului Suleyman Magnificul. Sultanului Ahmed ii da viata actorul Ekin Koç, un tanar in varsta de 25 de ani, nascut in Antalya, Turcia. Acesta s-a facut rapid remarcat de producatorii serialului „Kosem”, dupa ce a intrepretat roluri importante din productii autohtone. Sultanul Ahmed reuseste sa succeada la tron dupa moartea fulgeratoare si neasteptata a tatalui sau, in 1603. In valtoarea evenimentelor de la palat, exista o singura persoana care ii indulceste existanta: Anastasia, femeia de care se indragosteste dupa ce ii vede potretul. Evenimentele dramatice o vor aduce pe fata din vis mai aproape de el...

Nu ratati marea premiera a serialului fenomen „Kosem”, luni, 23 ianuarie, la ora 20:00, la Kanal D! Productia va fi oferita telespectatorilor in fiecare saptamana, de luni pana joi, de la ora 20:00, la Kanal D! Serialul „Furtuna pe Bosfor” se va difuza in fiecare vineri, de la ora 20:00.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

8 remedii naturiste pentru arsuri solare. Ce metode simple și rapide poți folosi pentru a-ți îngriji pielea

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies