O ai si tu acasa! Uite ce verdeata te scapa de chisturile de pe rinichi

O ai si tu acasa! Uite ce verdeata te scapa de chisturile de pe rinichi
O ai si tu acasa! Uite ce verdeata te scapa de chisturile de pe rinichi

Chisturile pe rinichi sunt niste formatiuni necanceroase sub forma unor pungi pline cu lichid sau material semisolid dezvoltate la nivelul rinichilor.

Complicatiile cele mai fecvente ale chisturilor sunt infectia si hemoragia. De aceea, este necesar un control medical periodic, care in functie de severitatea afectiunii poate sa previna aparitia complicatiilor.  

Frunzele si radacinile patrunjelului actioneaza benefic asupra activitatii renale, dereglate de prezenta chisturilor. Se amesteca in proportii libere frunzele proaspete sau uscate cu radacina tocata marunt. Se oparesc 400 g de amestec, cu un litru de apa clocotita, se infuzeaza timp de 8 ore, in termos sau in vas aco­perit si invelit intr-o patura groasa.

Se bea infuzia stre­curata, cate 100 ml, din ora in ora, in timpul zilei.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Sursa: sanatate.bzi.ro



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cât a costat rochia de mireasă a lui Theo Rose. Artista vorbește despre alegerile făcute la evenimentul special din viața ei. „Eu nu aveam nevoie de așa ceva, nu mi-a trebuit”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Dorian Popa, iubeşte din nou! Ce spune despre noua cucerire care i-a pus inima pe jar: "Am dreptul să îmi găsesc fericirea"

Anamaria Prodan, despre relația cu Luca, fiul lui Larențiu Reghecampf. Motivul pentru care soția tânărului a fost dezmoștenită de părinții ei. „A fost dureros. Este într-o situație dificilă”

Bianca a pus stop! Ce decizie a luat în privința lui Patrick după ce a izbucnit în lacrimi: „Gata”

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies