Aida Parascan, fosta castigatoare de la Masterchef, este revoltata ca hrana oamenilor se bazeaza tot mai mult pe prafuri.
Aida Parascan nu este de acord cu faptul ca experimentele stiintifice isi fac loc tot mai mult in gastronomie. “Mai lasati-ma cu bucataria moleculara...Ultima fita in bucatarie…Inainte sa propuneti oamenilor sa manance prafuri in diferite stadii, informati-va de efectul acestora asupra organismului uman!!!! Bucataria e o opera de arta, iar natura este cea care ne ofera culorile si pensula.... Hai sa nu transformam aceasta minune asa cum am facut cu multe altele pe tot parcursul evolutiei noastre ”, a rabufnit fosta castigatoare de la Masterchef.
“ Bucataria moleculara nu e altceva decat propunerea de a ne prostitui a industriei alimentare dar facuta cu clasa, adica in loc de MC Donalds si mancare procesata avem “bucatarie moleculara”.... Adica acelasi ca..t servit altfel. Stiu ca supar multa lume cu aceasta declaratie si nu am de gand sa ma scuz pentru vocabularul vulgar, care nu ma reprezinta, decat atunci cand ei se vor scuza pentru raul pe care il fac oamenilor! ”, a marturisit Parascan.
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro