O concurentă de la Insulă este însărcinată! Prima fotografie cu burtica de gravidă

O concurentă de la Insulă este însărcinată! Prima fotografie cu burtica de gravidă
O concurentă de la Insulă este însărcinată! Prima fotografie cu burtica de gravidă

Geanina de la Insulă este însărcinată cu Costas.

Geanina de la Insulă este însărcinată. Frumoasa brunetă aștepată un copil cu iubitul ei, Costas. Dacă atunci când au plecat din emisiuni,. ei erau despărțiși și fiecare jura că nu vrea să mai aibă de-a face unul cu celălalt, întorși în România, ei au decis să mai dea o șansă relației.

Deși pe pagina ei de Instagram, fosta concurentă de la Insulă nu a publicat încă nicio fotografie cu burtica de gravidă, cel care a dat-o de gol a fost Bogdan, fostul iubit al Giei.

Ei au rămas prieteni și după ce au revenit în țară, iar în ultima poză pe care el a urcat-o pe Instagram se poate observa că tânăra iubită a lui Costas este însărcinată.

Pe Insulă, Costas a părăsit-o pe Geanina pentru ispită

Împăcarea dintre Geanina de la Insulă și Cotas a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că ambii au declarat că s-au îndrăgostit în Thailanda.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Primul care a căzut în ispită a fost el. Cea care i-a furat mințile a fost ispita Nico, aceeași femeie care l-a făcut și pe Cătălin Meșter să se despartă de partenera lui. Nici Geanina nu s-a lăsat mai prejos. Ea s-a cuplat cu Andy, iar când relația nu a mers, s-a reorientat către George Zănoagă.

Nimeni nu se aștepta că după întoarcerea în România Geanina și Cotas să se împace și să facă un copil împreună.

 

 

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Fostul soţ al Elenei Ionescu, primele declaraţii despre divorţ: ”Nu suntem pe aceeaşi lungime de undă!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies