O concurentă de la Puterea dragostei a ajuns la spital: „Am vrut să merg cu ea, dar nu m-a lăsat”

Ligi la spital
Ligi la spital

Iubitul său a anunțat cum se simte.

Veste neașteptată la Puterea dragostei, la prima oră. Una dintre concurente a ajuns la spital, iar iubitul său a încercat să meargă cu ea.

Ligi, iubita lui Philip, nu se simte bine, așa că a mers la spital pentru niște investigații. Colegele ei i-au observat absența, așa că au încercat să afle mai multe chiar de la Philip.

Ligi
Ligi

„E la spital.

Nu dansez. Eu am vrut să merg cu ea, dar nu m-a lăsat ”, i-a anunțat Philip pe colegii săi și, judecând după spusele sale, Ligi nu are probleme grave și, probabil, concurenta a fost nevoită să facă niște investigații de rutină.

Citeste si: Roxana de la Puterea dragostei, reacție șocantă după ce a văzut filmulețele cu Bianca: „Vă agitați degeaba”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, prima reacție după ce a fost desființată de colegii săi: „Este drăguț atunci când cineva...”

Citeste si: Bianca revine in emisiune dupa aparitia imaginilor pentru adulti cu ea! Ce le spune concurentilor! Urmareste o editie incendiara "Puterea dragostei" marti, de la 11:00 si 17:00

Philip
Philip

Roxana de la Puterea dragostei, reacție șocantă după ce a văzut filmulețele cu Bianca: „Vă agitați degeaba”

Scandalul sexual al Biancăi Comănici de la Puterea dragostei continuă. La o săptămână de când au apărut imaginile explicite de la videochat, precum și filmulețele în care face amor cu fostul iubit în fața camerei de filmat, grupurile de susținere sunt împărțite în două tabere. Există extrem de multe persoane care o susțin pe Bianca până la capăt și persoane care nu mai vor să audă de ea.

Printre persoanele care nu au ratat ocazia de a o umili și de a o jigni în fața tuturor a fost și Roxana, cea despre care s-a aflat că a făcut videochat în trecut.

Iubita lui Turcu nu a iertat ieșirea Biancăi, atunci când a râs de trecutul ei și a reacționat dur pe rețelele de socializare, cu un mesaj tranșant:

„Eu da, am făcut în trecut videochat.

Dar să fac ce a făcut murătura mea de colegă niciodată. Așa că pipișori vă agitați degeaba și mă p.ș pe voi garantat. Eu mi-am arătat fundul meu superb, nu am luat ciocanul în toate găurile ca și pipișoara voastră și să am iaurt pe față. Vă pup pe portofel”, a scris Roxana pe Instastory, sătulă de tot acest scandal.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Bianca de la Puterea dragostei, prima reacție după ce a fost desființată de colegii săi: „Este drăguț atunci când cineva...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies