O concurentă de la Puterea Dragostei a declarat că este virgină! “Mai ești sau nu mai ești virgină?”

O concurentă de la Puterea Dragostei a declarat  că este virgină! “Mai ești sau nu mai ești virgină?”
O concurentă de la Puterea Dragostei a declarat că este virgină! “Mai ești sau nu mai ești virgină?”

Puterea Dragostei 23 februarie - Aya susține sus și tare că ea este încă neatinsă de niciun bărbat!

Ultima ediție a emisiunii Puterea Dragostei a venit cu niște dezvăluiri pe care mulți dintre fanii emisiunii nu și le-ar fi închipuit. În week-end-ul petrecut în România, câteva concurente se pare că și-au făcut de cap. Cum probabil filmările s-au putut realizat și cu un mic avans, concurentele de la Puterea Dragostei au putut sărbători în voie alături de familie și prieteni. Cea care a lansat o mărturisire bombă despre Aya a fost chiar rivala sa de platou, Alexandra.

Aya și-a petrecut week-end-ul cu Andrei, lucru interzis în regulament, care i-ar putea aduce chiar descalificarea….

Dezbaterea subiectului suculent a fost deschis de Cristina Mihaela. În centrul atenției a fost nimeni altă decât Aya. Discuția a fost dezbătută pe larg pentru că mai multe concurente contestă "onoarea" Ayei și au considerat că trebuie să facă dezvăluiri din viața acesteia.

Puterea Dragostei 23 februarie- Concurentele au contestat declarațiile Ayei legate de virginitatea sa

Cristina Mihaela a precizat: “Alexandra puncta un lucru foarte interesant, respectiv.. o întreba pe Aya în aeroport: “Mai ești sau nu mai ești, virgină?”

Citeste si: Mădălina și George au ajuns la un pas de despărțire! "Ce pot să fac eu, dacă tu nu vrei?!"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Alexandra: “Eu cred că nu!”

Aya îi răspunde repede Alexandrei: “Eu cred că da!”

Alexandra: “Uitați-va puțin la ea. O persoană care nu a avut nicio treabă cu băieții, niciodată nu s-ar duce în București și ar vedea-o toate ziarele. Acum serios, este plin Facebook-ul cu Aya când se destrăbăla cu Bogdan de la Ploiești! A venit și ne-a spus că: “M-am plimbat cu toate mașinile prin București!..

acum serios, despre ce vorbim?!”

Aya a sărit să riposteze: “M-am plimbat cu metroul și cu mașina Izabelei. Care mașini?!"

Pentru a duce discuția mai departe cu Andrei care este pretendentul Ayei, Cristina Mihaela îl întreabă de testul virginității: “Andrei, pentru tine ar conta ca Aya să faă acest test?!”

Citeste si: Bătaie între George și Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei! Un concurent a rupt-o la fugă în culise până a părăsit clădirea!

Andrei: “Am spus de la început că pe mine nu mă interesează trecutul Ayei, mă interesează doar prezentul și viitorul.”, a comenatat acesta fără să se gândească prea mult la răspuns.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies