O concurentă de la Puterea dragostei, în depresie după despărțire: „Am luat pastile...”

Andreea Oprica
Andreea Oprica

O concurentă de la Puterea dragostei, în depresie după despărțire. Aceasta a ajuns să ia pastile și să se certe cu părinții săi din cauza stării ei.

Una dintre concurentele de la Puterea dragostei a făcut dezvăluiri șocante din relația sa. Andreea Oprică a reușit să îi impresioneze în ediția de astăzi pe toți cu povestea lor de viață.

Încă de când a intrat în casa Puterea dragostei, concurenta a reușit să creeze o mulțime de controverse și să se implice în multe scandaluri.

Astăzi, Andreea Oprica și-a deschis sufletul în fața lui Livian, cel cu care a avut parte de un scandal-monstru în urmă cu câteva zile.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Bucurie uriașă la Puterea dragostei! S-au împăcat în urmă cu puțin timp: „Iubirea mea frumoasă”

Concurenta a vorbit despre fosta sa relație care a durat timp de 9 ani. După despărțirea de acel bărbat, Andreea a dezvăluit că a intrat în depresie.

Citeste si: Cum arată Ligi de la Puterea dragostei, complet nemachiată! Fanii nu au recunoscut-o

„Am continuat să muncesc, am început să iau pastile. Eram în depresie. M-am certat cu ai mei, cu mama m-am certat, cu tata m-am certat foarte rău. M-am concentrat pe muncă”, i-a spus cu ochii în lacrimi Andreea colegului său.

Una dintre concurentele de la Puterea dragostei a făcut avort: „Nu a fost să fie...”

Andreea Oprica
Andreea Oprica

La intrarea sa în emisiune, Andreea Oprica a recunoscut că a făcut un avort:

„Nu a fost să fie, asta nu înseamnă că trebuie să îți bați tu joc de trecutul meu. Nu știi trecutul meu și vii cu acuzații și mă judeci(...) Am avut un singur bărbat, 9 ani de zile, am vrut să fac un copil și nu a fost să fie”, a spus Andreea, spre surprinderea tuturor, iar Livian a reacționat imediat.

Citeste si: Adevărul despre relaţia dintre Ella şi Jador! Ce s-a întâmplat,de fapt, în noaptea petrecută împreună

„La 22 de ani am făcut avort. Mi-am dorit foarte mult copilul, dar el nu-și dorea, așa că am făcut avort că nu am avut cu cine”, a mai recunoscut Andreea, care a fost deranjată de părerile concurenților, după ce chiar ea le-a dezvăluit că a intrat în casa Puterea dragostei la doar trei zile după ce s-a despărțit de iubitul său.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies