O cunoscută prezentatoare tv s-a căsătorit în secret! Imagini de senzaţie de la cununia civilă!

O cunoscută prezentatoare tv s-a căsătorit în secret! Imagini de senzaţie de la cununia civilă!
O cunoscută prezentatoare tv s-a căsătorit în secret! Imagini de senzaţie de la cununia civilă!

O cunoscută prezentatoare tv s-a căsătorit în secret! Primele imagini de la cununia civilă!

În marea de ştiri despre Covid-19, aflăm totuşi şi despre evenimente care demonstează că dragostea este pusă în "stand by" nici în aceste vremuri extrem de dificile.

În ciuda faptului că pandemia de coronavirus a închis porțile restaurantelor și a redus numărul petrecerilor, în mod surprinzător, tot mai multe persoane și, în special, vedete, au decis să facă mare pas spre...o cununie civilă! Este și cazul frumoasei prezentatoare, Cristina Herea, care, în urmă cu puțin timp, s-a măritat cu alesul inimii ei.

Cristina Herea este cunoscută publicului larg de pe micul ecran, fiind zilnic prezentatoarea jurnalelor de știri la ore de maximă audiență. În plus, blonda a mai punctat și în viața personală, prin relația pe care a avut-o timp de câțiva ani cu omul politc Codrin Ștefănescu.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Ştefania, logodnica lui Speak, are probleme de sănătate! "Mă omoară"

”Viaţa mea sentimentală era foarte tumultoasă. Cristina m-a scos din această mocirlă. Într-un moment de panică a intervenit ea, m-a scos dintr-un atac de panică, din această depresie generală în care eram", a declarat Codrin Ştefănescu la o emisiune TV despre relația cu jurnalista.

O cunoscută prezentatoare tv s-a căsătorit în secret! "Primarul General al Capitalei, a oficiat ceremonia" 

"El a spus că femeia perfectă e femeia care tace. El a găsit în mine un partener de discuţie, petrecem nopţile până la cinci dimineaţa în bibliotecă… Astfel, am infirmat această afirmaţie, aşa că va urma şi cealaltă. Îmi doresc un copil şi-mi doresc să fiu o mămică tânără", a mai spus ziarista.

Din păcate, relația cu Codrin Ștefănescu nu a rezistat, în schimb, Cristina Herea avea să își găsească în ultima vreme jumătatea perfectă. Poate tocmai de aceea, a și decis să facă pasul cel mare.

Citeste si: Eden Sher s-a căsătorit în secret cu Nick Cron-Devico

În urmă cu puțin timp, ea a ajuns în fața Ofițerului Stării Civile, și avându-i ca martori pe nașii, Diana și Remus Truică, a spus DA.

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a oficiat ceremonia, iar apoi, jurnalista a publicat mai multe fotografii, pe Instagram, de la eveniment, nu înainte de a scrie și un mesaj sugetiv și plin de sensibilitate. ”Da, iubitule... până la sfârșitul lumii!”, a menționat prezentatoarea, potrivit wowbiz.ro



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies