O femeie a murit după ce i s-a implantat un fulg de plastic în mână. Această modă omoară tot mai multe femei, mare atenție

O femeie a murit după ce i s-a implantat un fulg de plastic în mână. Această modă omoară tot mai multe femei, mare atenție
O femeie a murit după ce i s-a implantat un fulg de plastic în mână. Această modă omoară tot mai multe femei, mare atenție

O femeie a murit după ce i s-a implantat un fulg de plastic în mână. Această modă omoară tot mai multe femei, mare atenție.

O femeie din Australia a avut parte de un final absurd. Aceasta a murit, după ce un bărbat i-a implantat un fulg de nea, de plastic.

Brendan Leigh Russell este acuzat că a cauzat moartea femeii, după ce i-a implantat în mâna dreaptă, sub piele, un fulg de plastic.

Intervenția a avut loc în 2017, iar la scurt timp după, femeia a acuzat dureri.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Russell i-a spus atunci să vină la el și să nu meargă la spital. Atunci, se pare că ar fi modificat poziția fulgului și ar fi adăugat un al doilea, scrie The Guardian.

Citeste si: Transformarea uluitoare a Geaninei de la Insula Iubirii, cea care acum formează un cuplu cu ispita Andy

Citeste si: Imagini cu Ligia de la Puterea Dragostei dezbracată! Cum arată silicoanele blondinei

Mâna femeii, deja infectată, s-a transformat într-un adevărat focar, iar aceasta a murit de septicemie, doar două săptămâni mai târziu.

Se pare că bărbatul nu are niciun document care să-i permită practicarea unei astfel de intervenții. Mai mult, acesta ar mai mutilat o femeie, în zona intimă, în 2016.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru 22 - 28 iulie! Urmează o săptămână plină de schimbări pentru zodii

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Dorian Popa, iubeşte din nou! Ce spune despre noua cucerire care i-a pus inima pe jar: "Am dreptul să îmi găsesc fericirea"

Transformarea uluitoare a Geaninei de la Insula Iubirii, cea care acum formează un cuplu cu ispita Andy

Bianca a pus stop! Ce decizie a luat în privința lui Patrick după ce a izbucnit în lacrimi: „Gata”

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies